Το blog του Θανάση Λυρτσογιάννη

Ντροπή Χαρδαλιάδες-Η απαράδεκτη δήλωση για το 112 και η αστοχία Πιερρακάκη

Ντροπή Χαρδαλιάδες-Η απαράδεκτη δήλωση για το 112 και η αστοχία Πιερρακάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Του Θανάση Λυρτσογιάννη

Οι Χαρδαλιάδες (αλαζόνες που πήραν μία θεσούλα στην κυβέρνηση) πρέπει να μας θεωρούν πολύ βλάκες και τους εαυτούς τους πανέξυπνους. Ομως τελικά αμολάνε κοτσάνες (για να μην πω βλακείες) που τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

Ο υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς ρωτήθηκε γιατί δεν λειτούργησε το 112 και η απάντησή του ήταν πως αν λειτουργούσε, θα είχαμε εκατόμβη νεκρών. Συμπλήρωσε πως υπό τις συνθήκες που επικρατούσαν, ένα μήνυμα από το 112 θα προκαλούσε πανικό και τελικά αντίθετα -από τα προσδοκώμενα- αποτελέσματα.

Πόσο βλάκες μπορεί να μας θεωρεί όταν λέει τα παραπάνω. Μόνο αγανάκτηση μπορεί να προκαλέσει η δήλωσή του. Γιατί κύριε Χαρδαλιά δεν προκαλούν όλα τα μηνύματα πανικό. Ναι μπορεί να προκαλούσατε πανικό αν στέλνατε κάποιο βλακώδες μήνυμα και καλούσατε τους κατοίκους να βγουν από τα σπίτια τους. Αν, όμως τους συστήνατε να παραμείνουν ψύχραιμοι και να μην βγουν από τα σπίτια τους, δεν θα είχαμε ούτε πανικό, ούτε εκατόμβη νεκρών. Τόσο απλά.

Στην προσπάθεια να δικαιολογήσει την ανικανότητα του Πιερρακάκη να θέση σε λειτουργία με πειστικό τρόπο το 112 για άλλη μία φορά, δεν είπε την αλήθεια και προσπάθησε με μία προπαγανδιστική πομφόλυγα να κρύψει άλλη μία αστοχία του επιτελικού κράτους, του ψηφιακού κράτους και του πολυδιαφημισμένου υπουργού ψηφιακής διακυβέρνησης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X