Δυσαρέσκεια στου Μαξίμου για την Αχτσιόγλου

Το πρώτο  της μεγάλο λάθος έκανε η νεαρά υπουργός εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και απ ότι φαίνεται της στοίχισε πολύ. Οι πληροφορίες λένε ότι στο Μέγαρο Μαξίμου υπάρχει ενόχληση για την υπουργό, καθώς προσπάθησε να βάλει την τροπολογία για την αλλαγή του  νομοθετικού πλαισίου για τις απεργίες, μέσα σε άσχετο νομοσχέδιο-του υπουργείου ψηφιακής πολιτικής- με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να αναγκαστεί σε άτακτη υποχώρηση, καθώς αυτό έγινε αντιληπτό από τους  συνδικαλιστές και το ΚΚΕ.

Οι προσθέσεις της υπουργού ελέγχονται, καθώς κάποιοι υποστηρίζουν ότι η  Έφη Αχτσιόγλου προσπάθησε να περάσει την σχετική τροπολογία στα κρυφά,  χωρίς  ωστόσο να υπολογίσει τις συνέπειες της πράξεις της από την στιγμή που θα γινόταν αντιληπτό .

Όπως και έγινε .Έτσι η υπουργός Εργασίας αναγκάστηκε να αποσύρει την τροπολογία με το επιχείρημα ότι θα υπάρξουν  νομοτεχνικές βελτιώσεις και θετικές τροποποιήσεις . Ξεκαθαρίστηκε μάλιστα ότι μέσα από αυτή την διαδικασία θα δοθεί χρόνος  για μεγαλύτερη  συζήτηση  στο Κοινοβούλιο, ώστε να μην υπάρχουν ενστάσεις από  τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ