Κοινωνία

«Έκρηξη» αστυνομικής καταστολής με 135 συλλήψεις στην επέτειο Γρηγορόπουλου! video

«Έκρηξη» αστυνομικής καταστολής με 135 συλλήψεις στην επέτειο Γρηγορόπουλου! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε συνολικά 135 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία από τις 374 προσαγωγές που πραγματοποίησε σε μια προσπάθεια να αμαυρώσει την επέτειο μνήμης του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Με πρόσχημα την παραβίαση των μέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό, κυβέρνηση και αστυνομία επιδόθηκαν για μια φορά σε όργιο αυθαιρεσίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε προσαγωγές που μετατράπηκαν σε συλλήψεις, πολιτών που απλώς ήθελαν κατά μόνας να αφήσουν ένα λουλούδι στο σημείο όπου το 2008 δολοφονήθηκε ο 15χρονος Αλέξανδρος από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Να σημειωθεί ότι δικογραφία σχηματίστηκε ακόμα και για δυο εκ των συνηγόρων πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, των Θανάση Καμπαγιάννη και Κώστα Παπαδάκη οι οποίοι κατέθεσαν μήνυση κατά του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής και κατά παντός άλλου υπευθύνου.

Το μένος των αστυνομικών δυνάμεων εκφράστηκε και με τον εγκλωβισμό πολιτών επί ώρες σε κλειστό χώρο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις με τραμπούκικο τόνο απομάκρυναν δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ από διάφορα σημεία των Εξαρχείων στην προσπάθειά τους να μην καταγραφεί ο τρόπος δράσης τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X