Ελλάδα

Πως νεαρή γυναίκα σκότωσε τον σύντροφό της με το ταχύπλοο

Πως νεαρή γυναίκα σκότωσε τον σύντροφό της με το ταχύπλοο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η προπέλα του σκάφους σαν λεπίδα  του έκοψε δέρμα, κρανίο, εγκέφαλο με αποτέλεσμα ο θάνατός του να είναι ακαριαίος. Συγκλονίζουν οι περιγραφές και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας για τον θάνατο του 22χρονου Ελβετού στην Κέρκυρα.

Ο νεαρός Ελβετός άφησε την τελευταία του πνοή όταν τον χτύπησε η προπέλα του σκάφους που οδηγούσε η 25χρονη σύντροφός του.

Η τραγωδία συνέβη όταν στο πηδάλιο του ταχύπλοου έκατσε η 25χρονη, η οποία ανέπτυξε απότομα ταχύτητα με αποτέλεσμα ο νεαρός να βρεθεί στο νερό και να χτυπηθεί από την προπέλα του ταχύπλοου.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας ο «η προπέλα τον έκοψε βαθιά και με δύναμη στο κεφάλι». Αν αυτό είχε αποφευχθεί τότε ο νεαρός δεν θα είχε χάσει τη ζωή του, αφού το πρώτο χτύπημα στο χέρι δεν ήταν τόσο σοβαρό.

Η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση διαπίστωσε ο άτυχος Ελβετός είχε συντριπτικά κατάγματα στο κρανίο. Πέρασε η προπέλα σαν λεπίδα και του έκοψε δέρμα, κρανίο, εγκέφαλο με αποτέλεσμα ο θάνατός του να είναι ακαριαίος. Επίσης είχε ένα βαθύ κόψιμο στο δεξί του μπράτσο. Αν είχε μόνο αυτό το κόψιμο θα ζούσε ο άνθρωπος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το ζευγάρι Ελβετών είχε έρθει για διακοπές στην Κέρκυρα και είχε βγει με το ταχύπλοο σκάφος που είχε νοικιάσει στα ανοιχτά και περιεργαζόταν τα χειριστήρια, όταν συνέβη το κακό.
Ο νεαρός Ελβετός αφού περισυνελέγη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Η γυναίκα μετά το δυστύχημα είχε συλληφθεί αλλά με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη και πλέον όλοι αναμένουν την κατάθεσή της προκειμένου να πέσει φως στα ακριβή αίτια της τραγωδίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X