Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο «Εθνικός Κήρυξ», ο επικαλούμενος δηλώσεις του δικηγόρου του Νορμ Πάτις οΦώτης Ντούλος δεν αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Πάτις ο ελληνικής καταγωγής κτηματομεσίτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολύ αδύναμο σφυγμό.

«Μου μετέφεραν πως ο κύριος Ντούλος βρίσκεται καθ’ οδόν για το νοσοκομείο με αδύναμο σφυγμό» ανέφερε σε δημοσιογράφους.

Νωρίτερα οι New York Times, επικαλούμενοι αξιωματούχο της αστυνομίας, ο Φώτης Ντούλος βρέθηκε νεκρός στο γκαράζ του σπιτιού του στο Φάρμινγκτον του Κονέκτικατ. Πιστεύεται ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει με μονοξείδιο του άνθρακα. Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο, προσπάθησαν να τον επαναφέρουν χωρίς επιτυχία.

Την Τρίτη αναμενόταν να εμφανιστεί στο δικαστήριο για τη διαπραγμάτευση της εγγύησης για την αποφυλάκισή του, η οποία είχε οριστεί στα 6 εκατομμύρια δολάρια.

Ο 52χρονος ομογενής είχε κατηγορηθεί νωρίτερα τον Ιανουάριο ότι είχε απαγάγει και δολοφονήσει τη 50χρονη σύζυγο του Τζένιφερ Ντούλος, λίγο μετά αφότου είχε αφήσει τα πέντε παιδιά τους στο σχολείο. Η σορός της ακόμα δεν έχει βρεθεί.

Η αστυνομία είχε ξεκινήσει να ερευνά την εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλος, αφότου δεν έδωσε το παρών σε αρκετές συναντήσεις στην Νέα Υόρκη και δεν απαντούσε σε μηνύματα και κλήσεις που έμεναν αναπάντητες.

Φώτης Ντούλος: Αναφορές ότι βρέθηκε νεκρός ο εκατομμυριούχος ομογενής

Ο Ντούλος αποφάσισε να πάρει διαζύγιο με τη σύζυγό του το 2016 και η διαδικασία για την επιμέλεια των πέντε παιδιών τους είχε εξελιχθεί σε πόλεμο με αλληλοκατηγορίες για βίαιη συμπεριφορά.

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της στο Νιου Κάνααν του Κονέκτικατ, μία πλούσια κοινότητα περίπου 80 χιλιόμετρα από την Νέα Υόρκη, βρέθηκε αίμα στο γκαράζ και το αυτοκίνητο της εγκαταλελειμμένο αρκετά χιλιόμετρα από το σπίτι της.

Εξετάζοντας το σήμα που εξέπεμπε το κινητό του το απόγευμα της εξαφάνισης προσδιορίζουν το πού είχε κινηθεί. Αναλύοντας όλες τις κάμερες ασφαλείας στη συγκεκριμένη περιοχή εντοπίζουν ένα κόκκινο αγροτικό αυτοκίνητο που ανήκει σε υπάλληλο της εταιρείας του Ντούλου. Διακρίνουν, όμως, τον ίδιο στη θέση του οδηγού, κάνει διάφορες στάσεις πετώντας σακούλες στα σκουπίδια και ένα χάρτινο λεπτό κουτί σε έναν υπόνομο. Συνοδηγός στο αυτοκίνητο είναι η επί δύο χρόνια πλέον σύντροφός του.

Οι αστυνόμοι θα βρουν αργότερα στον υπόνομο παραποιημένες πινακίδες αυτοκινήτου και στα σκουπίδια ένα σφουγγάρι και κάποια υφάσματα με αίμα της Τζένιφερ. Με αυτά τα στοιχεία τον συλλαμβάνουν στις αρχές Ιουνίου για παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων και παρακώλυση της Δικαιοσύνης. Αφήνεται όμως ελεύθερος με εγγύηση μισού εκατομμυρίου δολαρίων.

Ο Φώτης Ντούλος αρνείται πως έχει οποιαδήποτε ανάμειξη στην εξαφάνιση.

Δείτε ακόμη:

Ολυμπιακός: «Η τροπολογία νομιμοποιεί την παράνομη εξαγορά ομάδων»