Ελλάδα

Απάντηση Σοφού στο «Documento» για Μαρινάκη

Απάντηση Σοφού στο «Documento» για Μαρινάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο δικηγόρος Θέμης Σοφός με δήλωσή του απαντά στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento» σχετικά με συνομιλία που φέρεται να είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για την υπόθεση του «Noor 1» .

[Η εν λόγω συνομιλία έχει συσχετιστεί με τη δικογραφία της ανακρίτριας Πειραιά για την υπόθεση του «Noor 1» που έχει σχηματιστεί σε βάρος του Ευάγγελου Μαρινάκη.

Αλλά και των συνεργατών του Νίκου Συντιχάκη, πρώην διευθύνοντος συμβούλου της ναυτιλιακής εταιρείας «CAPITAL SHIP MANAGEMENT»,Βαγγέλη Μπαϊρακτάρη, δικηγόρου, και Ηλία Τσακίρη, ναυτασφαλιστή.

Στις συνομιλίες, που είχαν καταγραφεί δύο χρόνια πριν πιαστεί το φορτίο των 2,1 τόνων ηρωίνης, να σημειώσουμε ότι νομίμως υπάρχουν στη δικογραφία, εκεί ακούγονται πρόσωπα που δικάζονται στο εφετείο, και άλλα για τα οποία βρίσκεται σε εξέλιξη η τακτική ανάκριση.

Στις συνομιλίες ακούγεται ένας πολιτικός με τον οποίο κανονίζεται η απελευθέρωση κρατούμενου με τη συνδρομή…

εν ενεργεία δικαστή, αλλά και ο δικηγόρος του εφοπλιστή Θέμης Σοφός( αντιπρόεδρος του ΔΣΑ).

Η συνομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον δικηγόρο του, δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον αν δεν ακουγόταν ο Θέμης Σοφός να κλείνει –με δική του πρωτοβουλία– ραντεβού ανάμεσα σε έναν εισαγγελέα και τον εφοπλιστή.]

  • Αναλυτικά η δήλωση του Θεμιστοκλή Σοφού:

«Τα προδήλως κακόβουλα δημοσιεύματα συνιστούν αντεκδίκηση εναντίον μου για τις προγηθείσες ελεύθερες νομικές απόψεις μου, με τις οποίες προφανώς ανυπαίτια ενόχλησα κάποιους.» τονίζει χαρακτηριστικά.

Ενώ προσθέτει:

«Μάλιστα, αν αναλογισθεί κανείς το momentum, γίνεται ξεκάθαρο γιατί κάποιος στην αγωνία του να μου επιτεθεί, επιστρατεύει μια συνομιλία δημοσιευθείσα προ πενταετίας,»

Καταλήγοντας αναφέρει:

«Για την οποία έχω καταθέσει ήδη ενόρκως στις αρμόδιες αρχές και φυσικά η αλήθεια απέχει παρασάγγας από αυτό που προσπαθεί παρελκυστικά να παρουσιάσει ο δημοσιογράφος».

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Διαπλοκή ΝΔ με Μαρινάκη καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X