Ελλάδα

Αρχίζουν τα μασάζ σε κυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία για προσφυγικό-μεταναστευτικό

Αρχίζουν τα μασάζ σε κυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία για προσφυγικό-μεταναστευτικό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Καθώς πληθαίνουν καθημερινά οι αντιδράσεις των στελεχών της ΝΔ για τις αποφάσεις της κυβέρνησης στο προσφυγικό ο πρωθυπουργός αποφάσισε ότι έφτασε η ώρα να γίνει  εσωκομματικό μασάζ  σε όλα τα επίπεδα  – κομματικά και αυτοδιοικητικά – προκειμένου  να σταματήσει το κύμα των διαφοροποιήσεων που υπάρχει από την κυβερνητική γραμμή..

Στο  πλαίσιο αυτό την  Κυριακή, οι συναρμόδιοι υπουργοί Νότης Μηταράκης και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχουν καλέσει για συζήτηση πολλά κομματικά στελέχη, επικεφαλής νομαρχιακών και δημοτικών οργανώσεων της ΝΔ, αλλά και πολιτευτές, στην Πειραιώς προκειμένου να εξηγήσουν πως έχουν τα πράγματα και προς τα πού πηγαίνει το θέμα..
Αμέσως μετά, την εσωκομματική διαχείριση του θέματος θα αναλάβει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συγκαλεί την επόμενη Τετάρτη, 19 του μηνός, την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο πρωθυπουργός θα διαμηνύσει στους βουλευτές του κόμματος του , ότι δεν  πρόκειται να  ανεχθεί καμία διαφοροποίηση από κανέναν στο θέμα αυτό  και ειδικά στις ψηφοφορίες της Βουλής. Τα ίδια μηνύματα αναμένεται να στείλει λίγες μέρες μετά , ο Κυριάκος Μητσοτάκης  και στην   Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, στην οποία μετέχουν ex officio και όσοι περιφερειάρχες εξελέγησαν με τη «σημαία» του κυβερνώντος κόμματος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X