Ελλάδα

Αρπακτικά του ζωικού βασιλείου απειλούν δανειολήπτες και η κυβέρνηση πανικοβάλλεται…

Αρπακτικά του ζωικού βασιλείου απειλούν δανειολήπτες και η κυβέρνηση πανικοβάλλεται…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην αρχή είχαμε τον Αδωνι Γεωργιάδη, που καλούσε τους δανειολήπτες στεγαστικών δανείων, να μπουν στην πλατφόρμα «για να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας» μετά το τέλος Απριλίου, που θα είναι ελεύθεροι οι πλειστηριασμοί.

Στη συνέχεια είχαμε πάλι τον Αδωνι ο οποίος παραδίδοντας μαθήματα οικονομίας μας είπε (άκουσον, άκουσον) ότι οι πλειστηριασμοί είναι υγεία για την οικονομία. Και τώρα έχουμε τον Χρήστο Σταϊκούρα σε ρόλο ράμπο να οργίζεται γιατί, όπως υποστηρίζει, οι τράπεζες δεν προχωρούν στις ρυθμίσεις.

Φαίνεται πως στην κυβέρνηση άρχισαν να βλέπουν τη χιονοστιβάδα που έρχεται καταπάνω τους και μέσα στον πανικό τους ψάχνοντας για αποδιοπομπαίους τράγους τώρα επιτίθενται στις τράπεζες. Αλλά μάλλον τον εαυτό τους οφείλουν να οικτίρουν, αφού αυτοί πήραν τις αποφάσεις. Και επειδή έχουν το μαχαίρι, έχουν και το πεπόνι, ας κάνουν κάτι πολύ απλό.  Ας καταθέσουν νόμο στη Βουλή με τον οποίο θα προστατεύουν τους δανειολήπτες και ταυτοχρόνως θα βοηθούν τις τράπεζες να μην πέσουν στα βράχια.

Λύσεις υπάρχουν. Οι κυβερνήτες έχουν το τσαγανό να πάνε κόντρα σε ΕΚΤ, Κομισιόν, γύπες κοράκια και άλλα αρπακτικά του ζωικού βασιλείου; Στις 20 Απριλίου θα το ξέρουμε… Θα διαπιστώσουμε επίσης, αν οι πλειστηριασμοί είναι υγεία όχι μόνο για την οικονομία, αλλά και για την κυβέρνηση…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X