Ελλάδα

Έρχεται το 4th CORPORATE LAWYERS FORUM!

Έρχεται το 4th CORPORATE LAWYERS FORUM!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην δημοσιότητα δόθηκε η πρόσκληση και το πρόγραμμα που αφορά στο 4th CORPORATE LAWYERS FORUM – The compliance issue.

Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, υπό την αιγίδα του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου. Αλλά και του Συνδέσμου Επαγγελματιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ελλάδος (ΣΕΚΑΣΕ).

Το φόρουμ θα γίνει στο ξενοδοχείο N.J.V Athens Plaza, στην Αθήνα.

Τι είναι το 4th CORPORATE LAWYERS FORUM

Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 4th CORPORATE LAWYERS FORUM – The compliance issue, το οποίο αποτελεί έναν ετήσιο θεσμό συνάντησης, διαλόγου και διαβούλευσης, με επίκεντρο τον έμμισθο δικηγόρο και την συμβολή του στην εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της επιχείρησης.

Το συνέδριο στο οποίο οι Εκδόσεις Σάκκουλα ΑΕ είναι Scientific Partner, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, στο ξενοδοχείο N.J.V Athens Plaza, στην Αθήνα. To συνέδριο θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Αντώνης Παπαγιαννίδης.

Το συνέδριο

Το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον γίνεται εντονότερα ανταγωνιστικό και η τεχνολογία με ολοένα αυξανόμενους ρυθμούς αποτελεί συστατικό στοιχείο της επαγγελματικής και καθημερινής μας ζωής.

Συνεπώς, οι υποχρεώσεις κανονιστικής συμμόρφωσης που καλούνται να εκπληρώσουν οι έμμισθοι δικηγόροι, τόσο στο εσωτερικό της εταιρείας τους όσο και απέναντι στις απαιτήσεις των ρυθμιστικών και ελεγκτικών αρχών γίνονται ολοένα πιο επείγουσες και σύνθετες.

Στο συνέδριο θα αναλυθούν και θα συζητηθούν αυτά τα θέματα με βάση και το νέο regtech περιβάλλον που επηρεάζεται κύρια από την τεχνολογία, από τους έμμισθους δικηγόρους και εκπροσώπους δικηγορικών και συμβουλευτικών εταιρειών.

Δείτε κάνοντας κλικ εδώ την πρόσκληση για το 4th CORPORATE LAWYERS FORUM

Δείτε κάνοντας κλικ εδώ το πρόγραμμα του 4th CORPORATE LAWYERS FORUM

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X