Ελλάδα

Η Στάη χαριεντίζεται με Μητσοτάκη και η Ακρίτα την κατακεραυνώνει

Η Στάη χαριεντίζεται με Μητσοτάκη και η Ακρίτα την κατακεραυνώνει
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι κοινό μυστικό, για να μην πούμε αστικός μύθος πλέον, η Ελλη Στάη έχει μία αδυναμία στους ισχυρούς άνδρες. Το έδειξε και στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

η αποκαλούμενη και σιδηρά κυρία της δημοσιογραφίας (τρομάρα μας ημών των υπολοίπων δημοσιογράφων) πλησίασε τον πρωθυπουργό με μία διάθεση χαριεντισμού, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία. Και ήταν αυτή που προκάλεσε τη σφοδρή κριτική της Ελενας Ακρίτα η οποία σχολιάζει με τον δικό της τρόπο, τη σχέση που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα σε πολιτικούς και δημοσιογράφους και αυτή δεν είναι να «χαριεντίζονται», όπως γράφει χαρακτηριστικά. Μάλιστα, η ανάρτηση προκάλεσε πλήθος σχολίων και συζητήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Έλλη Στάη Κυριάκος Μητσοτάκης. Έρωτας χωρίς ανταπόκριση αν κρίνουμε από το ύφος του;
Edit. Επειδή τώρα διάβασα κάποια σχόλια σε αυτή την ανάρτηση: δεν ενδιαφέρει ούτε η προσωπική της ζωή, ούτε η εμφάνιση της. Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι οι δημοσιογράφοι δεν χαριεντιζόμαστε κατ’ αυτόν – ή κατ’ ουδένα – τρόπο με τους πολιτικούς. Είναι αντιδεοντολογικό to say the least», έγραψε η κ. Ακρίτα.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Έλενα Ακρίτα 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X