Ελλάδα

Ιντριγκες και δολοπλοκίες στου Μαξίμου

Ιντριγκες και δολοπλοκίες  στου Μαξίμου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα πουλάκι μου σφύριξε ότι  μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου δεν επικρατεί μια ωραία ατμόσφαιρα- αν και βρισκόμαστε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα -αλλά ακριβώς το αντίθετο. Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Άκης Σκέρτζος είναι έξαλλος  με τα δύο δημοσιογραφικά πουλέν που έχει δίπλα του ο Κυριάκος Μητσοτάκης .

Ο λόγος για τον Γιάννη Βλαστάρη και τον Δημήτρη Μητρόπουλο, που ανταγωνίζονται για το ποιος θα βρεθεί πιο κοντά στον πρωθυπουργό και ποιανού η άποψη θα περάσει. Οι πληροφορίες λένε ότι ιδιαίτερα ο Δημήτρης Μητρόπουλος δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτό να προβοκάρει ανθρώπους και απόψεις με αποτέλεσμα αρκετοί από τους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη να βρίσκονται σε δυσμένεια.

Από την αγωνία του μην τον παραγκωνίσει ο Γιάννης Βλαστάρης παρεμβαίνει  σε τέτοιο βαθμό που … καπελώνει και τον υφυπουργό Άκη Σκέρτζο με αποτέλεσμα ο τελευταίος να είναι έξαλλος με το δημοσιογραφικό επάγγελμα.

Το τι θα γίνει θα το δείξει ο χρόνος …Για την ώρα πάντως δύο πρώην διευθυντές εφημερίδων πλακώνονται στα σαλόνια του μεγάρου Μαξίμου !!!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X