Ελλάδα

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση τις επόμενες ώρες!

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση τις επόμενες ώρες!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο καιρός… κάνει κόλπα! Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε χθες, Τετάρτη 14.08.2019, η ΕΜΥ βρίσκεται σε ισχύ και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται σφοδρή κακοκαιρία σε πολλές περιοχές της χώρας!

Πώς θα είναι ο καιρός σύμφωνα με το meteo

Από σήμερα, λοιπόν, Πέμπτη 15.08.2019 και μετά το απόγευμα, περιμένουμε να πέσει η θερμοκρασία με καταιγίδες στα βόρεια κυρίως, αλλά και στην κεντρική χώρα.

Τα σύννεφα… θα αυξηθούν και περιμένουμε σφοδρές καταιγίδες στην Δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο. Λίγο αργότερα, το… αυτό θα συμβεί και στην Θεσσαλία, τα ορεινά της Πελοποννήσου, την Μακεδονία και την δυτική Στερεά Ελλάδα.

Σε ανατολική Μακεδονία, βορειοανατολικό Αιγαίο και Θράκη περιμένουμε καταιγίδες τις βραδυνές ώρες.

Περιμένουμε επίσης να πέσει η θερμοκρασία, όσον αφορά πάντως το… ταβάνι της, κάτι που θα το “νιώσουν” ιδιαίτερα όσοι κατοικούν στην Ήπειρο και την δυτική Μακεδονία.

Εικόνα σοκ από δορυφόρο στην Εύβοια! Στάχτη περίπου 23.000 στρέμματα!

Πάντως, στην Θεσσαλία, την δυτική Στερεά και την ανατολική Θράκη, περιμένουμε ξανά πάνω από 35 βαθμούς Κελσίου, μέχρι να έρθει η Παρασκευή, 16.08.2019, οπότε περιμένουμε πτώση.

4-6 μποφόρ η ένταση των ανέμων που θα πνέουν στο Αιγαίο. Την ίδια ώρα, στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι και… θυελλώδεις και έντασης έως 7 μποφόρ.

Τέλος, να σημειωθεί πως και στη Βόρεια Ελλάδα οι καταιγίδες αναμένεται τοπικά να προκαλέσουν ισχυρότατους, μέχρι και θυελλώδεις ανέμους.

Καιρός – Θυμηθείτε τι ανέφερε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

καιρός

Δείτε πώς θα είναι ο καιρός σήμερα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X