Ελλάδα

Κατερίνη: Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος της άτυχης λεχώνας

Κατερίνη: Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος της άτυχης λεχώνας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θρήνος στην Κατερίνη για την 29χρονη Άννα που έχασε τη ζωή της από αλλεργικό σοκ λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της. Οι γιατροί στο Ιπποκράτειο έδωσαν μάχη για να αντιστρέψουν την κρισιμότητα της κατάστασή της, αλλά τελικά η άτυχη γυναίκα δεν τα κατάφερε.

Οι συγγενείς της κάνουν λόγο για εγκληματική αμέλεια των γιατρών του νοσοκομείου Κατερίνης αφού, όπως υποστηρίζουν, η 29χρονη τους είχε ενημερώσει πως ήταν αλλεργική στη συγκεκριμένη αντιβίωση που της χορηγήθηκε. Ο σύζυγός της, παραμένει απαρηγόρητος.

Με δηλώσεις του στο Star, έδειχνε χαμένος από την αναπάντεχη απώλεια της γυναίκας του. «Δεν ξέρω τι γίνεται. Κάνω κουράγιο μόνο για το παιδί μου. Τώρα είμαι πατέρας. Προσπαθώ…».

Η χαρά για τη γέννηση του παιδιού του, έδωσε θέση στη συντριβή. Όπως λέει δεν ξέρει αν η αδικοχαμένη γυναίκα του πρόλαβε να δει το μωρό που γέννησε. «Δεν ξέρω αν το είδε μέσα στο χειρουργείο. Στον θάλαμο πάντως δεν το είδε. Είχαμε ενημερώσει ότι ήταν αλλεργική στη συγκεκριμένη ουσία και παρ’ όλα αυτά της χορηγήθηκε”, σημείωσε ο ίδιος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X