Ελλάδα

Νοσοκομείο Καρδίτσας: Παραιτήθηκε μετά τις αντιδράσεις ο 80χρονος διορισμένος διοικητής

Νοσοκομείο Καρδίτσας: Παραιτήθηκε μετά τις αντιδράσεις ο 80χρονος διορισμένος διοικητής
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νοσοκομείο Καρδίτσας:Παραιτήθηκε ο 80χρονος διορισμένος διοικητής μετά τον χαμό που προκλήθηκε.

Μέχρι και ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε αυτή την απόφαση.

Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε, ο Κωνσταντίνος Πατέρας παραιτήθηκε από τη θέση του διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας και κατόπιν παρέμβασης Μαξίμου, ο αρμόδιος υπουργός, Βασίλης Κικίλιας, έκανε αποδεκτή την παραίτηση του 80χρονου πρώην γυμνασιάρχη από το πόστο του διοικητής στο Γ.Ν.Καρδίτσας.

Είχαν προηγηθεί οι έντονες αντιδράσεις, ακόμη και από το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, μιας και ο κ. Πατέρας ήταν υποψήφιος πολιτευτής με το κυβερνών κόμμα.

Ο ίδιος, μάλιστα, σε μια προσπάθειά του να χαμηλώσει τους τόνους της αντιπαράθεσης που ξέσπασε στο άκουσμα της είδησης του διορισμού του, είχε ξεκαθαρίσει πως θα κρατήσει το μισθό του διοικητή κι όχι τη σύνταξη. Τελικά, δεν θα χρειαστεί να το κάνει…

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυε τα βέλη του κατά της κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για «ρουσφέτια», τονίζοντας σε ανακοίνωσή του ότι η ΝΔ έχει μετατρέψει το χώρο της δημόσιας υγείας σε «”πάρκινγκ” κουμπάρων, συγγενών και αποτυχημένων βουλευτών της ΝΔ», ζητώντας την απομπομπή του Βασίλη Κικίλια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X