Αθλητισμός

Ο Αντετοκούνμπο “πάτησε” τους Μπόστον Σέλτικς

Ο Αντετοκούνμπο “πάτησε”  τους Μπόστον Σέλτικς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Αντετοκούνμπο ήταν ασταμάτητος και οι Μπακς είναι μετά από 18 χρόνια ένα βήμα πριν από τους τελικούς της Ανατολής του ΝΒΑ. Τα «Ελάφια» έκαναν δεύτερο σερί break επί των Σέλτικς (113-101) και θέλουν μια νίκη μέσα στο Μιλγουόκι για να ξεπεράσουν τους «Κέλτες».

Ενσωματωμένο βίντεοΟι Μπακς ήταν μια κλάση ανώτεροι από τους Σέλτικς στο game 4 και είχαν για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αν και… φορτώθηκε από νωρίς με 4 φάουλ, ο Έλληνας διεθνής κυριάρχησε, κάνοντας double double.

Ο Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε τον αγώνα με 39 πόντους, 16 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο. Τζορτζ Χιλ σημείωσε 15 ποντους για τους νικητές, ενώ από 13 είχαν οι Κρις Μίντλετον και Έρικ Μπλέντσο.

Ενσωματωμένο βίντεο

Ο Μάρκους Μόρις με 18 πόντους και 14 ριμπάουντ ξεχώρισε από τους Σέλτικς, που αποδοκιμάστηκαν από το κοινό τους στο φινάλε. Ο Κάιρι Ίρβινγκ είχε 23 πόντους, αλλά και το… τραγικό 7/22 σουτ.

Οι Μπακς έχουν πλέον την ευκαιρία να τελειώσουν τη σειρά τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Μιλγουόκι (3:00) και να περιμένουν το νικητή από το ζευγάρι Ράπτορς-Σίξερς (2-2) στους τελικούς της Ανατολής.

Τα δωδεκάλεπτα: 30-22, 49-47, 72-80, 101-113.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X