Ελλάδα

Ο Θεοδωρικάκος πήρε το σορτσάκι του Βερναρδάκη…

Ο Θεοδωρικάκος πήρε το σορτσάκι του Βερναρδάκη…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θεοδωρικάκος-Βερναρδάκης 1-0, θα είχε γράψει το ταμπλό στο πρώτο ημίχρονο, αν ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας.

Ευτυχώς για τη ΝΔ και δυστυχώς για το ΣΥΡΙΖΑ ήταν κάτι πολύ, μα πάρα πολύ πιο σοβαρό. Το σκορ αφορά στις εκτιμήσεις-προβλέψεις για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ο πρώτος έπεσε μέσα την Παρασκευή το βράδυ πριν τις ευρωεκλογές όταν, όπως γνωρίζει ο Προβοκάτορας, είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι η διαφορά θα είναι κοντά στις 10 μονάδες.

Ο δεύτερος απέτυχε παταγωδώς όταν έλεγε στον Αλέξη Τσίπρα ότι η “ψαλίδα”  είναι 1 με 2 μονάδες και τον οδηγούσε να κάνει τη γνωστή δήλωση-δέσμευση. Ο ίδιος την Κυριακή το απόγευμα πληροφορούσε τον πρωθυπουργό και συνεργάτες ότι η ψαλίδα ήταν μεταξύ 2,5% και 4%.

Και όταν σφύριξε ο διαιτητής τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου Ο Θεοδωρικάκος είχε σκοράρει, ενώ ο Βερναρδάκης δέχτηκε το γκολ στο πλεχτό με τα χέρια σηκωμένα.

Και τώρα το ερώτημα είναι τι θα κάνει ο προπονητής ενόψει το δευτέρου ημιχρόνου. Ο Κυριάκος τίποτα, καθότι όπως λέει ο πλέον διαδεδομένος κανόνας του ποδοσφαίρου ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει.

Ο Αλέξης θα ζητήσει την αντικατάσταση του παίκτη του ή θα ζητήσει αλλαγή ο ίδιος; Μάλλον τίποτα από τα δύο, καθότι ο Αλέξης ως προπονητής μας έχει δείξει ότι δεν συνηθίζει να αλλάζει τους παίκτες του, ακόμα και όταν χάνουν πέναλτι ή τρώνε φάβα γκολ. Προτιμά να επιχειρήσει να αλλάξει το σύστημα…

Πολύ περισσότερο τώρα που στο δεύτερο ημίχρονο θα κριθεί ποιος θα πάρει το τρόπαιο.

Πάντως, Αλέξη με μαγικά, ταχυδακτυλουργίες και λαγούς από το καπέλο δεν κερδίζεται το ματσάκι. Βάλε την ομάδα να παίξει δυνατά, σκληρά, αλλά όχι βρώμικα.

Οσον αφορά στον Κυριάκο είδαμε το σύστημα που θα ακολουθήσει. Συντηρητικό παιχνίδι, πασίστσες και προσπάθεια να αποκοιμίσει τους θεατές μην τυχόν και ξυπνήσουν και πάνε πολύ περισσότεροι στο γήπεδο ή διεγείρει κανένα σύνδρομο…

Ο Προβοκάτορας

Τί έκανες στον…πόλεμο Πάνο Σκουρλέτη;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X