Ελλάδα

Οχι κυρία Μέρκελ λυπηθείτε τον Ερντογάν μην τον τσακίζετε με μία ακόμα σκληρή δήλωση

Οχι κυρία Μέρκελ λυπηθείτε τον Ερντογάν μην τον τσακίζετε με μία ακόμα σκληρή δήλωση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μας βομβαρδίζουν ότι η Αγκελα Μέρκελ μπορεί να άργησε να πάρει θέση για την τουρκική ασύμμετρη απειλή κατά της Ελλάδας και της Ευρώπης με εργαλείο τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, αλλά η δήλωση που έκανε είναι πολύ σκληρή. Οχι Αγκελα, όχι. Δεν ταιριάζει στον ευρωπαϊκό πολιτισμό να φέρεσαι τόσο σκληρά στον Ταγίπ. Μην τον τσακίζεις άλλο. Κατανόησε τη δυσαρέσκειά του. Τί; Αυτό είπες; Τον κατανοείς;

Ναι, αυτό είπε αρχικά η Αγκελα στην πολύ σκληρή της δήλωση. Κατανοεί τη δυσαρέσκεια του Ταγίπ, που περίμενε περισσότερα από την Ευρώπη. Και αφού στη συνέχεια εξέφρασε τη δική της δυσαρέσκεια γιατί χρησιμοποιεί τους καημένους τους πρόσφυγες για να διεκδικήσει δισεκατομμύρια από την Ευρώπη και στήριξη στην Ιντλίμπ της Συρίας όπου τα βρίσκει μπαστούνια και κινδυνεύει με βαριά ήττα. Δείτε, δείτε πόσ γλυκά και τρυφερά η Αγκελα μαστίγωσε τον Ταγίπ. «για εμένα είναι απαράδεκτο ο Ερντογάν και η κυβέρνησή του αντί να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του σε διάλογο με την Ε.Ε. να το κάνει στην πλάτη των προσφύγων.»

Α, όλα κι΄ όλα ο πόνος που θα ένοιωσε ο Ταγίπ από τη σκληρή δήλωση της Αγκελα θα πρέπει να ήταν πολύ μεγάλος. Γι΄ αυτό η συμπονετική Αγκελα κατέληξε τη δήλωση λέγοντας  «η Γερμανία εξακολουθεί να είναι ανοιχτή σε διμερή στήριξη προς την Τουρκία.»

Οχι άλλο πόνο Αγκελα, όχι. Λυπήσου τον καημένο τον Ταγίπ…

Ο Προβοκάτορας

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X