Ελλάδα

Οι “κακές” συνήθειες του ΣΥΡΙΖΑ

Οι “κακές” συνήθειες του ΣΥΡΙΖΑ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί στον ΣΥΡΙΖΑ να προχωράνε ταχύτατα οι διαδικασίες για την δημιουργία ενός μεγάλου ενιαίου κόμματος . Ομως, οι παλιές συνήθειες φαίνεται ότι δεν είναι εύκολο να κοπούν…

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η δημιουργία μιας νέας τάσης με το όνομα   «Αριστερό Δίκτυο» . Σε αυτήν ανήκουν οι  Δ. Τζανακοπουλος, Δ. Βίτσας, Ε. Καλαμαρά, Γ. Μπασκόζος, Κ. Πουλάκης, Π. Πέρκα, Γ. Μπουρνούς, Κ. Μπάρκας.

Η γνωστοποίηση της νέας τάσης θα γίνει μέσα από   ένα κείμενο που θα δίνει το στίγμα της . Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγο τάση  υπάρχει και λειτουργεί περίπου εδώ και ένα χρόνο, αλλά επέλεγε να μην κάνει δημόσια εμφάνιση, καθώς υπήρχε η προτεραιότητα των τριών μεγάλων εκλογικών αναμετρήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες , στο κείμενο θα διατυπώνεται η σημασία διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ, με βάση όμως τον αριστερό προγραμματικό του λόγο, ο οποίος θα εκφράζει τις προσδοκίες των αριστερών και προοδευτικών πολιτών και ιδιαιτέρως τους εργαζόμενους και τους κοινωνικούς αγώνες που πρέπει να οργανωθούν για να ανατραπεί η νεοφιλελεύθερη πολιτική της ΝΔ.

Οσοι είστε εκτός τάσεων σας καλώ να σχηματίσουμε την τάση των…προβοκατόρων.

Ο χωρίς τάση Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X