Ελλάδα

Ώρα για… επίδομα! Μπαίνει χρήμα μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου!

Ώρα για… επίδομα! Μπαίνει χρήμα μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πότε μπαίνει το επίδομα; Να μα ερώτηση που χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν αυτό το διάστημα. Η απάντηση; Σύντομα!

Μέχρι την Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να πληρωθεί μια σειρά επιδομάτων, το ΚΕΑ, αλλά και οι συντάξεις, κύριες και επικουρικές.

Τότε… μπαίνει το επίδομα!

Πιο συγκεκριμένα, στις 23.08.2019 θα καταβληθεί το επίδομα ενοικίου για την στέγαση σε όσους το δικαιούνται. Πρόκειται για ποσό 70 ευρώ το μήνα, ενώ για κάθε επιπλέον μέλος στο νοικοκυριό μπαίνει και προσαύξηση της τάξης των 35 ευρώ μηνιαίως.

Παράλληλα, το επίδομα παιδιού (σ.σ. η τέταρτη δόση για το 2019) θα μπει στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου.

Σε πλειστηριασμό σπίτι υπουργού

Το ΚΕΑ (σ.σ. Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) θα πληρωθεί από τις 27 έως και τις 28 Αυγούστου του 2019. Σημειώνεται πως θα πληρωθούν όσοι έχουν στα χέρια τους εγκεκριμένες αιτήσεις μέχρι και τις 31 Ιουλίου του 2019.

Πότε μπαίνουν οι συντάξεις

Την ίδια ώρα, αγωνία για τις πληρωμές έχουν βεβαίως και οι συνταξιούχοι. Οι πληροφορίες λένε πως ο ΟΑΕΕ και ο ΟΓΑ θα… δώσουν το χρήμα την Τρίτη, 27 Αυγούστου του 2019.

ΝΑΤ, ΙΚΑ, ΚΕΑΝ και Δημόσιο, θα πληρώσουν τις συντάξεις την Πέμπτη, 29 Αυγούστου του 2019.

Τέλος, επίσης στις 29.08.2019, θα μπουν και οι προσωρινές συντάξεις για τα Σώματα Ασφαλείας, τις Ένοπλες Δνάμεις και το Πυροσβεστικό Σώμα.

Όσον αφορά στις επικουρικές συντάξεις; Το πρώην ΕΤΕΑ (σ.σ. νυν ΕΤΕΑΕΠ) θα καταβάλλει τα χρήματα την Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου του 2019.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X