Media

Πάτρικ Ογκουνσότο: «Πάρτυ» με την απόπειρα… νεκρανάστασης! (vid)

Πάτρικ Ογκουνσότο: «Πάρτυ» με την απόπειρα… νεκρανάστασης! (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το Survivor… πατώνει. Τα νούμερα δεν λένε να ανέβουν και ο eretikos.gr πολύ χαίρεται γι’ αυτό, καθώς διαπιστώνει πως ένα κάποιο κριτήριο υπάρχει στους έλληνες τηλεθεατές.

Εφόσον η… κατηφόρα του ριάλιτι δεν λέει να σταματήσει, λοιπόν, η παραγωγή κάνει ό, τι μπορεί μπας και “αναστήσει” το προϊόν.

Τελευταίο “χτύπημα” σε αυτή την κατεύθυνση, είναι το ότι στο παιχνίδι θα μπει ο… Πάτρικ Ογκουνσότο! Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την… μεταγραφή, στο συμβούλιο έγινε χαμός!

Λαζόπουλος απαντά σε Κούγια! «Πρώτη φορά θα πάω στα δικαστήρια»! (vid)

«Πολύ σύντομα θα έρθει μία ακόμα προσθήκη για την ελληνική ομάδα. Και όπως μπορεί ήδη να υποψιάζεστε αυτή η νέα προσθήκη, αυτός ο νέος παίκτης, είναι ότι το πιο πιθανό είναι να τον γνωρίζετε. Ο καινούργιος παίκτης της ελληνικής ομάδας, ο παίκτης που θα έρθει σε λίγες μέρες και πλέον θα αγωνίζεται με την ελληνική ομάδα είναι…», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης και αποφάσισε να ανακοινώσει το όνομα με έναν διαφορετικό τρόπο.

Ο γνωστός παρουσιαστής έβαλε στο κινητό του να παίξει το κλασικό βίντεο με τις δηλώσεις του Ογκουνσότο που έχουν γίνει viral τα τελευταία χρόνια. Μόλις, λοιπόν, άρχισε να παίζει το βίντεο και οι παίκτες κατάλαβαν, επικράτησε ένας μικρός χαμός.

Δείτε την ανακοίνωση του Πάτρικ Ογκουνσότο

https://www.youtube.com/watch?v=K0F5nfsNG4c

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X