Ελλάδα

Πόσα θέλει να μας τρελάνει το ΚΙΝΑΛ

Πόσα θέλει να μας τρελάνει το ΚΙΝΑΛ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πόσα θέλουν να μας τρελάνουν οι φωστήρες του ΚΙΝΑΛ; Τους πείραξαν οι δηλώσεις του Κώστα Κυρανάκη, γιατί όπως υποστηρίζουν προωθεί ακροδεξιά ατζέντα. Ε, λοιπόν η υποκρισία τους δεν έχει όρια.

Τους ενοχλεί ο Κυρανάκης και καλούν τον Μητσοτάκη να τον αποδοκιμάσει ή να πει αν οι δηλώσεις του γίνονται με την ανοχή του.

Και δεν τους ενοχλεί ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης. Εκτός κι΄ αν κατά το ΚΙΝΑΛ οι δύο προαναφερόμενοι δεν προωθούν ακροδεξιά ατζέντα, οπότε καλώς η Φώφη Γεννηματά έσπευσε να δώσει χείρα βοηθείας στον Κυριάκο, ώστε να έχουμε σταθερή κυβέρνηση και να «μην μπούμε σε περιπέτειες».

Αν, όντως είναι όπως τα λένε τί θα πράξουν; Θα αλλάξουν την πολιτική επιλογή της μετεκλογικής στήριξης, που τόσο απλόχερα πρόσφερε η Φώφη Γεννηματά;

Αλλά ο πονηρός Προβοκάτορας σκέφτεται και κάτι άλλο. Μήπως στον Κυρανάκη ψάχνουν άλλοθι να αλλάξουν στάση απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί διαπιστώνουν ότι τους κοστίζει εκλογικά ο σφιχτός και ανίερος εναγκαλισμός; Οπότε Κυρανάκη ετοιμάσου για σφυροκόπημα από το ΚΙΝΑΛ…

Ο Προβοκάτορας

ΚΙΝΑΛ κατά Κυρανάκη: Προωθεί καθημερινά μία ακροδεξιά ατζέντα

Δεύτερο θαύμα. Η Φώφη ξαναβγάζει τον Καραμανλή πρωθυπουργό!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X