Ελλάδα

Προφυλακιστέος ο προπονητής τένις για κακοποίηση ανηλίκων

Προφυλακιστέος ο προπονητής τένις για κακοποίηση ανηλίκων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο 35χρονος προπονητής τένις κατηγορείται ότι αποπλάνησε ανήλικες μαθήτριές του προκειμένου να έχουν σεξουαλική σχέση μαζί του.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 35χρονος κρίθηκε προσωρινά. κρατούμενος.

Ο προπονητής οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή το μεσημέρι της Τρίτης (09.11.2021), αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με στοιχεία από τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του μετά από καταγγελία της μίας από τις δύο κοπέλες, ο 35χρονος διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τα ανήλικα κορίτσια. Σύμφωνα με το κορίτσι που τον κατήγγειλε, οι σε βάρος της πράξεις του κατηγορούμενου διήρκεσαν επί δύο χρόνια.

Η δεύτερη παθούσα, ενήλικη σήμερα, κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι επί τουλάχιστον πέντε χρόνια ο προπονητής την αποπλανούσε.

“Ένα λάθος έκανα”

Κατά την απολογία του, ο προπονητής τένις, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι έκανε ένα λάθος επισημαίνοντας ωστόσο ότι αποδέχεται να πληρώσει για αυτά που έκανε αλλά όχι για αυτά που τον κατηγορούν.

Ο δικηγόρος του 35χρονου, Χριστόδουλος Φίλιας, δήλωσε: «Ο κατηγορούμενος προφυλακίστηκε κατηγορείται για τρία κακουργήματα, τα δύο δεν υπάρχουν και η τρίτη κατηγορία είναι πλημμεληματική.

Είχε μια σχέση με την πρώτη κοπέλα, από την ηλικία των 17 έως τα 21 έτη, δεν ήταν προπονητής της δεν έχει υπάρξει καμία παράβαση.

Με την άλλη κοπέλα παραδέχεται ότι είχε σχέση, δεν ήταν προπονητής της, το κορίτσι είχε συμπληρώσει τα 14 έτη και η παράβαση είναι πλημμεληματική».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X