Ελλάδα

Πρόταση έκπληξη στον Αυτιά για την Ευρωβουλή

Πρόταση έκπληξη στον Αυτιά για την Ευρωβουλή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πρόταση για να είναι στο ευρωψηφοδέλτιο τη Ένωσης Κεντρώων δέχθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Βασίλης Λεβέντης έσπευσε να εκμεταλλευτεί την συγκυρία,  καθώς ο δημοσιογράφος τα έσπασε όπως είναι γνωστό με την ΝΔ. Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον άφησε εκτός ψηφοδελτίου, παρά το γεγονός ότι ήταν ο πρώτος στον οποίο είχε προτείνει να γίνει ευρωβουλευτής.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων   θεώρησε, ότι εάν ο Γιώργος Αυτιας δεχόταν την πρόταση, θα ήταν μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη  για το κόμμα του, καθώς ο δημοσιογράφος  έχει μετρηθεί σε δημοσκοπήσεις από την ΝΔ, οι οποίες τον εμφάνισαν μακράν πρώτο. Άλλωστε, αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να τον αφήσει εκτός ψηφοδελτίου,  καθώς υπήρξαν αντιδράσεις από τους άλλους συνυποψηφίους του .

Ο Γιώργος Αυτιάς δεν δέχθηκα την πρόταση, καθώς πολιτικά έχει τοποθετηθεί με την ΝΔ και η μεταπήδηση του σε άλλο κόμμα  μόνο για να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής θα τον αδικούσε .

Η αλήθεια πάντως είναι ότι  και θα έβγαινε και θα ανέβαζε  τα ποσοστά του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X