Ελλάδα

Σούπα Γκούλας (vid)

Σούπα Γκούλας (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Τοποθετούμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και βάζουμε το ελαιόλαδο.
  • Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια 2-3 εκ. και τα βάζουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και σοτάρουμε για να πάρουν χρώμα σε όλη την επιφάνειά τους.
  • Κόβουμε το κρεμμύδι και τα σκόρδα σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε στην κατσαρόλα.
  • Προσθέτουμε τα φύλλα δάφνης, την πάπρικα και σοτάρουμε καλά.
  • Κόβουμε τις πατάτες και τα καρότα σε μεγάλα κομμάτια και τα βάζουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε το βούτυρο, το μαύρο σουσάμι και ανακατεύουμε με μια κουτάλα μέχρι να λιώσει το βούτυρο.
  • Βάζουμε τη ντομάτα κονκασέ, τον ζωμό και καλύπτουμε με το καπάκι. Βράζουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 2-2 ½ ώρες.
  • Σερβίρουμε με το γιαούρτι, την πάπρικα, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και ψωμί.

Πηγή:akispetretzikis.com/

Δείτε ακόμη:

Ο 8χρονος «Αϊνστάιν» από την Πέλλα εντυπωσιάζει και τους ειδικούς

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X