Ελλάδα

Συντετριμμένη η μητέρα της 23χρονης που πέθανε 10 μέρες μετά από επέμβαση ρουτίνας

Συντετριμμένη η μητέρα της 23χρονης που πέθανε 10 μέρες μετά από επέμβαση ρουτίνας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έφυγε από τη ζωή δίνοντας μάχη τις τελευταίες 10 ημέρες, έπειτα από επέμβαση ρουτίνας. «Ούτε εμείς το έχουμε καταλάβει. Πήγαμε για μία μικρή επέμβαση στον γυναικολόγο και μετά έμαθα ότι το κορίτσι μου έπαθε σηψαιμικό σοκ», ανέφερε η μητέρα της 23χρονης στο MEGA.

Στη συνέχεια μεταξύ άλλων πρόσθεσε: «Ήταν ένα φάρμακο; Ήταν εργαλεία που δεν ήταν καθαρά και πήρε το κορίτσι ένα μικρόβιο από εκεί; Δεν το ξέρω, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι η κόρη μου είχε κάποιο πρόβλημα».

Η κοπέλα μετά την επέμβαση άρχισε να μην νιώθει καλά και το πρωί της επόμενης η κατάστασή της επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τελικά η νεαρή φοιτήτρια δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.

Η είδηση του θανάτου της Αλεξάνδρας, έχει συγκλονίσει όλους όσοι την γνώριζαν… Μπορεί η 23χρονη να ήταν φοιτήτρια πλέον, ωστόσο, όλοι θυμούνται το χαμογελαστό κορίτσι, γεμάτο ευγένεια και ήθος.

Οι φίλες της συντετριμμένες. Και η οργή για το τι μπορεί να οδήγησε την 23χρονη στο θάνατο , ξεχειλίζει.

Το Live news ενημέρωσε την καταγγελλόμενη κλινική για τους ισχυρισμούς της οικογένειας, ζητώντας επικοινωνία με το γιατρό, χωρίς όμως ανταπόκριση. Η κηδεία της 23χρονης θα πραγματοποιηθεί αύριο, αφ’ ότου ολοκληρωθεί η νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Δείτε ακόμη: 

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Πλήρης ικανοποίηση για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών στο Αιγαίο

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X