Ελλάδα

Το fake news που εξέθεσε τον Κυριάκο

Το fake news που εξέθεσε τον Κυριάκο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κυριάκο ναι, έχεις απόλυτο να θέλεις να φέρεις επικοινωνιολόγους (μπορεί και να ήρθαν)  από τις ΗΠΑ. Η τωρινή ομάδα που σε περιστοιχίζει σε έχει τρελάνει στις γκάφες και σε έχει εκθέσει επανειλημμένα.

Βέβαια κι΄ εσύ δεν θέλει πολύ. Παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου, όταν σου λένε καλή είδηση για σένα ή τη ΝΔ και κακή για το ΣΥΡΙΖΑ. Ανθρώπινο θα πείτε. Ασφαλώς.

Πάντως, ο Προβοκάτορας για να τον προστατεύσει θα έδινε μία κλασσική μονολεκτική δημοσιογραφική συμβουλή στον Κυριάκο και τους συμβούλους του. ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ.

Θα μου πείτε και με το δίκιο σας. Τί μας λες τώρα, εδώ η ΝΔ μας έχει πνίξει στα fαke news και θα κάνουν διασταύρωση; Εδώ ο αρχιερέας των fake news είναι ο εκ δεξιών αντιπρόεδρος του κόμματος κι΄ αυτοί θα κάνουν διασταύρωση; Να χάσουν χρόνο; Μπουμπουνίστε κι΄ όποιον πάρει ο χάρος. Μόνο που πολλές φορές παίρνει τους ίδιους ο άτιμος ο χάρος.

Οπως έγινε με την περίπτωση της συνέντευξης Τσακαλώτου. Βγήκαν που λέτε περιχαρείς και θριαμβευτές οι σύμβουλοι του Κυριάκου και φώναξαν στα αλαλάζοντα πλήθη του διαδικτύου. “Ο Τσακαλώτος ομολογεί ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές”.

Μάλιστα σε μία επίδειξη επικοινωνιακής γαλαντομίας έσπευσαν να ευχαριστήσουν τον υπουργό Οικονομικών «για την αυτονόητη πρόβλεψή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηττηθεί στις εκλογές».

Τί ήταν να το πουν. Βγήκε το πρωθυπουργικό γραφείο και τους έκραξε χαρακτηρίζοντας την «αντιπολίτευση για κλάματα» και τονίζοντας ότι «καταναλώνουν αμάσητα τα fake news των ΜΜΕ» (μα αμάσητα βρε παιδιά. Σκεφτείτε λίγο και το στομάχι σας).

Υστερα από αυτό τί να κάνει και ο Κυριάκος; Εποίησε την ανάγκην φιλοτιμίαν και έκανε στο Twitter διορθωτική ανάρτηση. Δυστυχώς γι΄ αυτόν όμως, η ΝΔ και η πέριξ αυτού έγιναν ακόμα μία φορά ρεζίλι.

Και το ερώτημα Κυριάκο είναι; Πόσα fake news μπορείς να αντέξεις πριν σε πάρουν χαμπάρι;

Πάντως, στην ανάρτησή του δεν κατάφερε να ξεφύγει εντελώς από τα fake news. Το είπε το ψεματάκι του (έξις δευτέρα φύσις δεν λένε οι ψυχολόγοι) όταν ανέφερε ότι καταβάλει τρία χρόνια προσπάθεια να μειώσει τα πρωτογενή πλεονάσματα. Δεν πειράζει όμως. Είναι τόσο μικρό μπροστά στα άλλα τερατώδη που λίγοι θα το αντιληφθούν.

Ο Προβοκάτορας

ΥΓ. Υπηρετώντας την αλήθεια να θυμίσουμε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά είχε συμφωνήσει 4,5% πρωτογενή πλεονάσματα, τα οποία μόνο ως το 2020 θα κόστιζε περίπου 20 δισ. πρόσθετα μέτρα.

Ο Τζιτζικώστας ο Κυριάκος και η Very ND

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X