Media

Δημοσιογράφος κατακεραυνώνει βουλευτή της ΝΔ και κυβερνητικό εκπρόσωπο για fake news σε βάρος του Κώστα Αρβανίτη

Δημοσιογράφος κατακεραυνώνει βουλευτή της ΝΔ και κυβερνητικό εκπρόσωπο για fake news σε βάρος του Κώστα Αρβανίτη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οταν δεν συμφέρει η αλήθεια τόσο το χειρότερο για την αλήθεια. Είναι ΄μία από τις πρακτικές που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση και η Νέα Δημοκρατία όταν βρίσκονται σε δύσκολη θέση ή όταν στοχοποιούν και προσπαθούν να πλήξουν τους αντιπάλους τους. Το είδαμε και στο ψήφισμα για το κράτος  δικαίου της Ευρωβουλής και κυρίως στην επίθεση κατά του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστα Αρβανίτη.

Για το θέμα σε πολύ δύσκολη θέση περιήλθε ο Χρήστος Κέλλας,  καθώς δημοσιογράφος κάλεσε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Αφορμή στάθηκαν τα γαλάζια fake news σε βάρος του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σχετικά με το καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στη χώρα μας.

«Την προηγούμενη εβδομάδα βγάλατε μία πολύ επιπόλαια ανακοίνωση σε βάρος του κυρίου Αρβανίτη. Ήταν το άρθρο που προστάτευε την Ελλάδα από τις οικονομικές κυρώσεις. Χωρίς να μπείτε καν στον κόπο να το διαβάσετε, και ο κύριος Ρωμανός και ο κύριος Μαρινάκης, καταχέριασαν τον κύριο Αρβανίτη, αλλά μετά όταν αποκαλύφθηκε το περιεχόμενο του άρθρου, δεν μπήκατε στον κόπο να ζητήσετε μία συγγνώμη από αυτόν τον άνθρωπο. Άρα εσείς με τόση ευκολία που μιλάτε για τη λάσπη που εκτοξεύεται με τόση ευκολία από τον ανεμιστήρα, δεν θα έπρεπε να σκουπίζετε τη λάσπη όταν την εκτοξεύετε εσείς;» σημείωσε ο δημοσιογράφος του TRT Σωτήρης Πολύζος.

Ο βουλευτής της ΝΔ αιφνιδιάστηκε και απάντησε με γενικόλογα σχόλια περί «αξιοπιστίας της ΝΔ», ενώ συνέχισε τα ψέματα κατά του Κώστα Αρβανίτη.

Ο Σωτήρης Πολύζος επανήλθε και τόνισε: «Είστε αδιάβαστος. Στείλτε μας το μέιλ σας να σας περάσουμε τι ακριβώς γράφει το άρθρο που συνέταξε ο κύριος Αρβανίτης, και επειδή είστε ένας άνθρωπος που αγαπά την αλήθεια, φαντάζομαι ότι από το ίδιο το βήμα θα του ζητήστε συγγνώμη όπως δεν έκανε το κόμμα σας».

Ο Κώστας Αρβανίτης σχολίασε μέσω social media τα όσα έγιναν, τονίζοντας ότι «ο Σωτήρης Πολύζος και το μεγάλο κανάλι TRT Channel
δίνουν μαθήματα αντικειμενικής δημοσιογραφίας. Απαιτούν αποκατάσταση της αλήθειας από τα fake news. Ευτυχώς υπάρχει ακόμα και η άλλη πλευρά της δημοσιογραφίας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X