Ελλάδα

Το μεγάλο χουνέρι του Αδωνι Γεωργιάδη

Το μεγάλο χουνέρι του Αδωνι Γεωργιάδη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τέτοιο χουνέρι δεν περίμενε πως θα το πάθει ο Αδωνις Γεωργιάδης. Αλλά οι πολίτες δεν φαίνεται να είναι τόσο αφελείς όσο πιθανόν νομίζει ο Αδωνις. Βλέπετε ο πολυπράγμων υπουργός Ανάπτυξης πιστεύει πως όσο πιο συχνά βγαίνει και μιλά στην τηλεόραση και τα άλλα ΜΜΕ “επί παντός του επιστητού”, θα κερδίσει, τουλάχιστον, τη συμπάθεια των πολιτών. Αμ δε.

Ετσι λοιπόν η τελευταία δημοσκόπηση της Opinion Poll αποκάλυψε ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι ο πλέον αντιπαθής υπουργός της κυβέρνησης. Μάλιστα είναι ο μοναδικός υπουργός, σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, που έχει αρνητικό ισοζύγιο. Δηλαδή το ποσοστό εκείνων που έχουν αρνητική άποψη (47,5%) είναι μεγαλύτερο από εκείνους που έχουν θετική (46%).

Τέτοιο στραπάτσο, ούτε στον πολιτικό σου αντίπαλο δεν το εύχεσαι (που λέει ο λόγος δηλαδή, γιατί στην πραγματικότητα οι πολιτικοί άλλα εύχονται).

Και Αδωνι άκου και μία συμβουλή. Μην βγαίνεις στα κανάλια αν δεν έχεις τίποτα ουσιαστικό να πεις. Γίνεσαι βαρετός και η λογοδιάρροια  τιμωρείται. Δεύτερον μην λες άλλα τη μία φορά και άλλα την επομένη. Μπορεί να εκτιμάς πως οι πολίτες έχουν μνήμη χρυσόψαρου, αλλά μάλλον κάνεις λάθος.

Τρίτον άρχισε επιτέλους να παράγεις έργο, να φέρνεις επενδύσεις και πρόβαλλέ το στους πολίτες. Αν δεν έχεις τίποτα ουσιαστικό να πεις, καλύτερα να μην λες τίποτα.  Και μην ξεχνάς σε λίγο μπαίνουμε σε περίοδο νηστείας και καλό θα ήταν να την ακολουθήσεις κι΄ εσύ. Τουλάχιστον θα κερδίσεις χρόνο για δημιουργική δουλειά…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X