Ελλάδα

Το μεγάλο πρόβλημα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Το μεγάλο πρόβλημα του Κυριάκου Μητσοτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το τραπέζι που παρέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους διαπιστευμένους κυβερνητικούς συντάκτες μπορεί να μην  έβγαλε τις αναμενόμενες ειδήσεις, έδωσε, πάντως, κάποιες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που ακολουθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός  στην καθημερινότητα του.

Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους,  ποιο θεωρεί το πιο σοβαρό πρόβλημα μετά από έξι μήνες που βρίσκεται στην εξουσία, απάντησε αστειευόμενος , ο ύπνος.

Όπως εξήγησε, ξυπνάει στις έξι το πρωί και δουλεύει μέχρι αργά το βράδυ. Άρα, αυτό που του λείπει είναι ο ύπνος και η ξεκούραση.

Λίγο υπερβολικό θα μπορούσε να πει κανείς,  αν λάβουμε υπ όψη μας ότι το τελευταίο  χρονικό διάστημα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρέσκεται να επιδεικνύει τις αθλητικές του ικανότητες. Άλλωστε, οι φωτογραφίες του με το ποδηλατικό κολάν, μονοπώλησαν τις ειδησεογραφικές στήλες πολλών ΜΜΕ όλο το τελευταίο διάστημα.

Πάντως, η …στροφή στα σπορ πρέπει να είναι άποψη της επικοινωνιακής ομάδας του Μεγάρου Μαξίμου, καθώς ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι το δώρο  που πήρε στην Μαρέβα Μητσοτάκη ήταν από ένα κατάστημα με ορειβατικά.

Ας προετοιμαστούμε για τις ανάλογες φωτογραφίες….

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X