Ελλάδα

Τυμπάκι: Τρία άτομα κατηγορούνται για ανθρωποκτονία – Και ανήλικος μεταξύ τους

Τυμπάκι: Τρία άτομα κατηγορούνται για ανθρωποκτονία – Και ανήλικος μεταξύ τους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εις βάρος του 37χρονου Πακιστανού που έπεσε νεκρός σε άγρια συμπλοκή το βράδυ της Τρίτης (26/11/2019) στο Τυμπάκι, τρεις εκ των συνολικά 17 συλληφθέντων Πακιστανών θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι μεταξύ των τριών κατηγορουμένων για ανθρωποκτονία εμπλέκεται και ένας ανήλικος μόλις 16 ετών.

Τα υπόλοιπα 14 άτομα κατηγορούνται για συμμετοχή στην συγκεκριμένη συμπλοκή. Σκεπάρνι, μεταλλικοί και ξύλινοι ράβδοι κ.ά. μεταξύ των “φονικών εργαλείων”.

Την ίδια ώρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται ο 29χρονος Πακιστανός που το βράδυ της Τρίτης, ενεπλάκη στην άγρια συμπλοκή στο Τυμπάκι με ομοεθνείς, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να πέσει νεκρός ένας Πακιστανός 37 ετών.

“Η κατάσταση του αλλοδαπού είναι πολύ σοβαρή. Νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου μας διασωληνωμένος και σε καταστολή. Φέρει πολλαπλά τραύματα με το σοβαρότερο να είναι στην περιοχή της κεφαλής. Οι ιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στην ζωή”, ανέφερε ο υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ, Κ. Φανιουργιάκης.

Πηγή: neakriti.gr

Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκε περισσότερο από 1,5 κιλό ηρωίνη – Πέντε συλλήψεις

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X