Ελλάδα

Βάζουν τα ΜΑΤ να δέρνουν και δεν τους δίνουν ούτε το επίδομα…

Βάζουν τα ΜΑΤ να δέρνουν και δεν τους δίνουν ούτε το επίδομα…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Λεφτά για το κοινωνικό μέρισμα δεν βρήκαν. Ετσι 2.700.000 φτωχοί άνθρωποι που πέρυσι έκαναν αξιοπρεπείς γιορτές, χάρη στα χρήματα αυτά, φέτος είδαν το γιορτινό τραπέζι να είναι πιο φτωχικό.

Λεφτά για το επίδομα των 120 ευρώ των γυναικών και των ανδρών των αστυνομικών και των υπολοίπων μελών των Σωμάτων Ασφαλείας, πάλι δεν κατάφεραν να βρουν.

Για το πρώτο επίδομα πρόβαλαν τη δικαιολογία ότι τα 600 εκατομμύρια που δεν μπόρεσαν να βρουν τα έδωσε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ και όσοι ήθελαν να τους πιστέψουν τους πίστεψαν. Για το δεύτερο, δηλαδή των Σωμάτων Ασφαλείας,  ξέρετε πόσο είναι το ποσό; Μόλις πέντε εκατομμύρια (ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι στον προϋπολογισμό οι δαπάνες για τα υπουργικά γραφεία Προστασίας του Πολίτη αυξήθηκαν κατά 5,1 εκατ. ευρώ, όσο περίπου και το επίδομα).

Και δεν κατάφεραν να βρουν πέντε εκατομμύρια, τη στιγμή που βρέθηκαν τα χρήματα για να μειωθεί ο φόρος των μερισμάτων από το 10% στο 5% και των επιχειρήσεων από 28% σε 24%.

Πιστεύετε πως αν ήθελαν να βρουν πέντε εκατομμύρια δεν θα το έβρισκαν; Πως βρήκαν κάποιες δεκάδες όταν ξέσπασε ο σάλος για το κοινωνικό μέρισμα; Αλήθεια πως; Δεύτεηη αλήθεια. Γιατί δεν τα έδωσαν από την αρχή;

Μάλλον δεν ήθελαν, ούτε θέλουν. Γιατί; Δώστε εσείς όποια απάντηση θέλετε. Ο Προβοκάτορας πιστεύει ότι δεν τα δίνουν, γιατί άλλες είναι οι προτεραιότητες τους και τα δίνουν αλλού. Είναι θέμα επιλογής και θα το δείτε μόλις πάρετε τα εκκαθαριστικά μισθών και συντάξεων στο τέλος Ιανουαρίου και θα διαπιστώσετε πόσο μεγάααλες φοροελαφρύνσεις έχουν κάνει…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X