VIDEO

Βόλος: Δεν είναι τρολιά, είναι το προεκλογικό σποτ του Μπέου

Βόλος: Δεν είναι τρολιά, είναι το προεκλογικό σποτ του Μπέου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βόλος: «Διάγγελμα» Μπέου για γέλια και για κλάματα. «Πρότυπο για όλη την Ελλάδα ο Βόλος των μεγάλων έργων» – «Θέλουν να μας γυρίσουν στη μιζέρια και το τέλμα»
Το εν είδει διαγγέλματος προεκλογικό σποτ που λάνσαρε πέντε ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ο Αχιλλέας Μπέος, η αλήθεια είναι ότι τον αδικεί κατάφωρα καθώς δεν έχει ίχνος πλάνου από τα ανδραγαθήματά του.

Ξέρετε, την ώρα που χτυπά πλημμυροπαθή, που καταβρέχει με τη μάνικα Βολιώτη που δεν στηρίζει τη δημοτική παράταξή του, που ως «παντελονάτος» ρίχνει την οργή του στις «λουλούδες».

Το προεκλογικό σποτ του 1 λεπτού και των 14 δευτερολέπτων του Αχιλλέα Μπέου, θα πρέπει να διδάσκεται στις υπόγειες αίθουσες της παραπληροφόρησης.

Γιατί σύμφωνα με τον Μπέο, ο Βόλος είναι πρότυπο για όλη την Ελλάδα και η πόλη των μεγάλων έργων ενώ ο ίδιος είναι η εγγύηση που οδηγεί στο μέλλον, στη δημιουργία, στην προοπτική, στη διαφάνεια, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Και το κλου:
«Μην πιστεύετε σε ψεύτικες υποσχέσεις σκοπός τους είναι να γυρίσουν τον Βόλο στη μιζέρια, την αβεβαιότητα, το τέλμα».

Το μοναδικό ντεφό του προεκλογικού σποτ, είναι ότι το «διάγγελμα» θα έπρεπε να τελειώνει με τον Μπέο να λέει: «Το καταλάβατε ή να σας πλακώσω στις γρήγορες; λουλούδες, ε, λουλούδες».

Πηγή: avgi.gr/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X