Media

Έλληνας ηθοποιός περίμενε έξω από σούπερ μάρκετ και τον πέρασαν για ζητιάνο! (pic)

Έλληνας ηθοποιός περίμενε έξω από σούπερ μάρκετ και τον πέρασαν για ζητιάνο! (pic)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η «Μήδεια» έχει έρθει για τα καλά και ο κόσμος βγήκε έξω από το σπίτι του για να κάνει συγκεκριμένα πράγματα, όπως να πάει στο σούπερ μάρκετ! Και το ίδιο έκανε ο γνωστός ηθοποιός αλλά βρέθηκε μπροστά σε μια έκπληξη.

Ο Κώστας Κρομμυδάς πήγε σούπερ μάρκετ με τη σύζυγο του, αλλά προτίμησε να την περιμένει έξω από το κατάστημα και εννοείται πως φορούσε ένα χοντρό μπουφάν, τη μάσκα του και την κουκούλα του για είναι προστατευμένος! Και μια κυρία θεώρησε πως είναι ζητιάνος και του έδωσε 2 ευρώ!

Ο Κώστας Κρομμυδάς έγραψε στην ανάρτηση του:

«Το μεγαλείο της ανθρωπιάς… Σήμερα περιμένοντας τη Μαρίνα έξω από το σουπερμάρκετ να κάνει κάποια ψώνια ήμουνα περίπου όπως στην φωτογραφία που βλέπετε με το σκυλί μας. Κάποια στιγμή ένιωσα μια ηλικιωμένη γυναίκα να με πλησιάζει και με απλωμένο χέρι μου πρόσφερε 2 € νομίζοντας πως στέκομαι σε αυτή τη θέση ζητώντας ελεημοσύνη. Ειλικρινά αν δεν είχαμε το θέμα με τον κορονοϊό θα την είχα αγκαλιάσει για να την ευχαριστήσω για αυτή την υπέροχη κίνηση που έκανε. Τελικά ανθρωπιά υπάρχει και ευτυχώς την συναντάς εκεί που δεν το περιμένεις».

Δείτε την ανάρτηση του:

Το μεγαλείο της ανθρωπιάς… Σήμερα περιμένοντας τη Μαρίνα έξω από το σουπερμάρκετ να κάνει κάποια ψώνια ήμουνα περίπου…

Δημοσιεύτηκε από Kostas Krommydas στις Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021

Δείτε ακόμη: Χρύσα Διαμαντοπούλου: «Μας ζήτησε να αυνανιστούμε στη σκηνή! Χαστούκισε την άλλη»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X