Επιλογές

Αδειασε και τον Γερουλάνο η Φώφη-Το παρασκήνιο

Αδειασε και τον Γερουλάνο η Φώφη-Το παρασκήνιο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο ΚΙΝΑΛ φαίνεται πως βγήκαν μεγάλα μαχαίρια. Η Φώφη Γεννηματά ενόψει τον εκλογών και με όπλο την κατάρτιση της λίστας, φαίνεται επιδίδεται στο παιχνίδι της εσωκομματικής επικράτησης και της εδραίωσης της εξουσίας της στο ΚΙΝΑΛ.

Απόδειξη όχι μόνο η πυγμή, που έδειξε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και ο τρόπος με τον οποίο τον έθεσε εκτός ΚΙΝΑΛ, αλλά και η στάση της απέναντι στον Παύλο Γερουλάνο.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας ήθελε να είναι υποψήφιος στην Α΄Αθήνας. Το αποτέλεσμα που πέτυχε στις δημοτικές εκλογές, έδειχνε πως είχε μεγάλες πιθανότητες να έρθει πρώτος και να εκλεγεί.

Ομως, κάποιοι μέσα στο ΚΙΝΑΛ και η Φώφη μεταξύ αυτών, φαίνεται πως δεν έβλεπαν με καλό μάτι να εκλεγεί στην Α΄Αθηνών ένας φίλος του Γιώργου Παπανδρέου. Οπότε είπε STOP στις φιλοδοξίες του Παύλου Γερουλάνου.

Λίγες ώρες πριν από το διαζύγιο με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, η κυρία Γεννηματά συναντήθηκε
με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων. Του ανακοίνωσε ότι δεν θα τον τοποθετήσει στην Α’ Αθηνών, όπως επιθυμούσε ο ίδιος. Ο Παύλος Γερουλάνος αποδέχθηκε την απόφασή της. Στη συνέχεια της ζήτησε να τον τοποθετήσει τιμητικά στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος

«Αυτή τη θέση την προορίζω για άλλον», του απάντησε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ,
υπονοώντας ότι λίγη ώρα αργότερα θα την πρότεινε στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Έτσι,
αντιπρότεινε στον Παύλο Γερουλάνο την προτελευταία θέση στο Επικρατείας,
εκείνος τη δέχθηκε και έτσι ολοκληρώθηκε η συνάντησή τους.

Αργότερα, ωστόσο, όταν έπεσε η βόμβα με την αποχώρηση Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ και τα έμαθε ο Παύλος  Γερουλάνος, είπε στη Φώφη Γεννηματά «μπορώ τώρα να πάρω την
τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας;».

«Ναι», του απάντησε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και έτσι έκλεισε η τιμητική τελευταία θέση στο Επικρατείας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X