Media

«Άγριες Μέλισσες»: Έρχεται νέο επεισόδιο

«Άγριες Μέλισσες»: Έρχεται νέο επεισόδιο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν για μια ακόμη εβδομάδα και αναμένεται να σαρώσουν και πάλι στην τηλεθέαση αφού κόσμος «τρελαίνεται».

Ο ANT1 «τρίβει» τα χέρια του με τη σειρά που κάνει πάταγο και ο κόσμος μιλάει για αυτή συνεχώς, τόσο στα social media, όσο και όταν βγαίνει έξω με την παρέα του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο Δούκας καταφέρνει να επηρεάσει τους συγχωριανούς του εναντίον της Ελένης και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη… #AgriesMelisses Δευτέρα στις 22:45 #ant1tv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv) στις

Τι θα μας δείξουν οι «Άγριες Μέλισσες» στο σημερινό επεισόδιο, Δευτέρα 4 Νοεμβρίου;

Η Ελένη προσπαθεί να διώξει τον Λάμπρο μακριά της αλλά μάταια. Ο Κυπραίος συνειδητοποιεί πλέον ότι είναι αντίζηλοι και βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να τον ξεφορτωθεί. Ο Δούκας με σύμμαχο τον Τόλλια, καταφέρνει να επηρεάσει τους συγχωριανούς του εναντίον της Ελένης και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Η επίθεση της Μυρσίνης στην Ασημίνα,  θα οδηγήσει στην οριστική ρήξη των σχέσεων του Νικηφόρου με τη μητέρα του. Η Μυρσίνη συντετριμμένη, πέφτει στο κρεβάτι, μη μπορώντας να δεχτεί ότι «χάνει» έναν ακόμα γιο. Η Ασημίνα μετά από αυτό αποκαλύπτει στις αδερφές της τους φόβους της για τον επικείμενο γάμο με το Νικηφόρο και τις σκέψεις της να τον ακυρώσει. Η Ελένη την πιέζει να πάρει μια απόφαση, όταν μια ομάδα χωρικών φτάνει στο κατώφλι τους, με άγριες διαθέσεις.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X