Επιλογές

Αίσχος: Καταδικάζουν σε θάνατο παιδί 1,5 ετών και ο Κικίλιας σφυρίζει αδιάφορα!

Αίσχος: Καταδικάζουν σε θάνατο παιδί 1,5 ετών και ο Κικίλιας σφυρίζει αδιάφορα!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα βλέπετε αυτά τα παιδικά μάτια στη φωτογραφία; Κινδυνεύουν να κλείσουν σε 6 μήνες εξαιτίας της αναλγησίας του ΕΟΠΥΥ. Και όχι μόνο αυτού, αλλά και του υπερδραστήριου για άλλα πράγματα υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, ο οποίος αρνείται να κάνει οτιδήποτε, ακόμα και να ασχοληθεί με το ζήτημα.

Και παρότι ο Αδωνις Γεωργιάδης ανάρτησε στο Twitter άρθρο με τον τίτλο «Ο Κυριάκος σώζει τη ζωή του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ. Στο Μαξίμου ο πατέρας του», τελικά ούτε ο Κυριάκος ασχολήθηκε με τη σωτηρία του μικρού Παναγιώτη.

Την περασμένη παρασκευή ο μικρούλης Παναγιώτης έκλεισε 18 μήνες, που σημαίνει ότι του απομένουν μόλις έξι μήνες ζωής. Κι΄ αυτό γιατί πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία τύπου Ι (SMA I), μία σπάνια, εκφυλιστική νόσο που προσβάλλει όλο το μυϊκό σύστημα, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας κατάποσης και αναπνοής με προσδόκιμο επιβίωσης τα 2 χρόνια.

Να υπενθυμίσουμε ότι το αίτημά της οικογένειας να μεταβεί στις ΗΠΑ, με κάλυψη όλων των εξόδων για τη θεραπεία του παιδιού σε νοσοκομείο της Βοστώνης, απορρίφθηκε για δεύτερη φορά από το Ανώτατο Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ.

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X