Επιλογές

ΑΣΟΕΕ: Ο Πολάκης θυμήθηκε τη χούντα…

ΑΣΟΕΕ: Ο Πολάκης θυμήθηκε τη χούντα…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολύ πίσω στο χρόνο επέστρεψε ο Παύλος Πολάκης για να χαρακτηρίσει την εισβολή των ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ. Παρότι η βία, που χρησιμοποιήθηκε, παραπέμπει σε άλλες εποχές, σίγουρα, όμως, δεν μπορεί να συγκριθεί και με τη χούντα. Συνεπώς η αναφορά σε χουντικής έμπνευσης επέμβαση είναι όχι μόνο υπερβολική, αλλά και ατυχής Παύλο Πολάκη.

Στην ανάρτησή του στο facebook ο πρώην Αναπληρωτής υπουργός Υγείας απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είπε πως «ούτε ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο δεν έκλεισαν Πανεπιστήμια. Ο ακροδεξιός σας κατήφορος είναι χωρίς προηγούμενο». 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ,ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ.Οι φοιτητες πηγαν να κανουν ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ γενικη συνελευση ,για να σπασουν το απαραδεκτο ΛΟΚ ΑΟΥΤ που αποφασισε η συγκλητος λογω του Πολυτεχνειου!!!!!!.Ευτυχως μετα τις αντιδρασεις και το κυμα συμπαραστασης ,τα ΜΑΤ αποχωρησαν και οι φοιτητες βγηκαν χωρις να γινουν συλληψεις.ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…Ουτε ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ το 12-14 ΔΕΝ εκλεισαν Πανεπιστημια!!!Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΟΥΜΕΝΟ…μαζευτειτε….»

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2427736974136436&id=100007004708966

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X