Επιλογές

Δολοφονία Λαγούδη: Καυγάδες με 2 μυστηριώδεις άντρες

Δολοφονία Λαγούδη: Καυγάδες με 2 μυστηριώδεις άντρες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέα βόμβα για τη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη. Εμφανίστηκε μάρτυρας που την είδε στο Γέρακα παραμονή Χριστουγέννων να λογομαχεί με δύο άντρες.

Και το ερώτημα που τίθεται από την οικογένεια είναι αν πρόκειται για τους ίδιους άντρες με τους οποίους την είδαν στο σημείο που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της και να η υπόθεση έχει σχέση με τις 70.000 ευρώ που λείπουν από τον τραπεζικό της λογαριασμό.

Ειρήνη Λαγούδη: Σε 70.000 ευρώ η λύση του γρίφου

Πάντως, ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης γυναίκας καταγγέλλει αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι εμποδίζονται μάρτυρες οι οποίοι θέλουν να καταθέσουν σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση.

«Αυτό που μου προκαλεί εντύπωση, δεν θέλω να πω άλλες λέξεις, είναι ότι εμφανίζονται στον ορίζοντα αυτόπτες μάρτυρες διαφόρων περιστατικών οι οποίοι προσπαθούν να δώσουν καταθέσεις ένορκες επισήμως και δεν εισακούονται, δεν ακούγεται η παράκλησή τους, η επιθυμία τους», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής.

Ένας από αυτούς τους μάρτυρες είδε την Ειρήνη Λαγούδη παραμονή Χριστουγέννων στο Γέρακα να καβγαδίζει με δυο άντρες. Είναι άραγε οι ίδιοι άντρες με τους οποίους καβγάδιζε και την ημέρα που πέθανε;

Απίστευτη ανατροπή στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Είναι συμβόλαιο θανάτου

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X