Ελλάδα

Δολοφονία στα Μέγαρα: Ο ξάδερφος περιγράφει την στιγμή των πυροβολισμών

Δολοφονία στα Μέγαρα: Ο ξάδερφος περιγράφει την στιγμή των πυροβολισμών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δολοφονία Μέγαρα: Νέα στοιχεία για την υπόθεση έδωσε ο ξάδερφος της γυναίκας μέσω του καναλιού του ΣΚΑΪ.

Ο ξάδερφος της γυναίκας που πυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι της από τον γαμπρό του άντρα της μίλησε για τα όσα συνέβησαν στον ΣΚΑΪ.

Όπως δήλωσε, η 43χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Θριάσιο. Υπενθυμίζουμε ότι ο 48χρονος σύζυγός της, ο οποίος επίσης δέχτηκε πυροβολισμούς από τον γαμπρό του, υπέκυψε στα τραύματά του, κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ο ξάδερφος της 43χρονης, τόνισε πως η γυναίκα έχει τρία παιδιά, ωστόσο τη στιγμή της δολοφονίας, ήταν παρών μόνο το ένα από τα τρία της παιδιά. Μάλιστα, εξήγησε ότι ήταν το μικρότερο και γι’ αυτό “μάλλον δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί”.

“Πάθαμε σοκ. Δεν είχαμε αντιληφθεί τίποτα. Ήταν απροειδοποίητη η επίσκεψη. Δεν το περίμενε κανείς και για τέτοιο λόγο να γίνεται αυτό”.

Παραδόθηκε ο δράστης που πυροβόλησε και σκότωσε τον 48χρονο κουνιάδο του

Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, παραδόθηκε ο δράστης που πυροβόλησε και σκότωσε τον 48χρονο κουνιάδο του και τραυμάτισε σοβαρά τη γυναίκα του, χθες το βράδυ, μέσα στο σπίτι τους, στα Μέγαρα.

Ο δράστης, που τράπηκε σε φυγή μετά την ανθρωποκτονία, είναι σωφρονιστικός υπάλληλος και κουνιάδος του 48χρονου γιατρού, που έχασε την ζωή του από τους πυροβολισμούς. Ο κουνιάδος του θύματος πυροβόλησε και τη 43χρονη γυναίκα, έπειτα από διαπληκτισμό που είχε μαζί τους, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά. Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο, όπου και νοσηλεύεται, ενώ οι γιατροί στο ίδιο νοσοκομείο διαπίστωσαν τον θάνατο του συζύγου της. Το ζευγάρι δέχθηκε τους πυροβολισμούς μπροστά στα μάτια των παιδιών του και σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το κίνητρο για την ανθρωποκτονία ήταν το γεγονός, ότι ο δράστης θεωρούσε τον 48χρονο υπεύθυνο για τον χωρισμό με τη σύζυγό του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X