Επιλογές

Εμφύλιος στην Ελληνική Λύση: Στο κρατητήριο ο Νασίκας -Ο Κυριάκος Βελόπουλος μήνυσε υποψήφιό του

Εμφύλιος στην Ελληνική Λύση: Στο κρατητήριο ο Νασίκας -Ο Κυριάκος Βελόπουλος μήνυσε υποψήφιό του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μήνυση κατά του πρώτου σε σταυρούς με την Ελληνική Λύση Θανάση Νασίκα υπέβαλε ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Βελόπουλος.

Η κόντρα ανάμεσα στους δύο άντρες, σύμφωνα με πληροφορίες, προκλήθηκε όταν ο κ. Βελόπουλος αποφάσισε να κρατήσει την έδρα του στη Λάρισα, με αποτέλεσμα να μην λάβει το βουλευτικό αξίωμα ο κ. Νασίκας.

Ο τελευταίος χαρακτήρισε τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης «ανέντιμο» και εκείνος απάντηση με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Μάλιστα, με τις ίδιες κατηγορίες φέρεται να βαρύνεται και ο γιος του Θανάση Νασίκα.

Η Ελληνική Λύση έλαβε στην περιφέρεια Λάρισας 4,34% (6.786 ψήφους) και κέρδισε τη μία έδρα

Ο κ.Νασίκας είχε λάβει 1.308 ψήφους και ήταν πρώτος σε σταυρούς, με τον κ.Βελόπουλο να φέρεται να του είχε υποσχεθεί πως καίτοι είχε τεθεί ο ίδιος επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λάρισας δε θα κρατούσε την έδρα.

Μάλιστα χθες το πρωί ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σε δηλώσεις του είπε ότι η έδρα ανήκει στον αγροτικό κόσμο, κάτι που θεωρήθηκε ότι φωτογράφιζε τον πρώην αγροτοσυνδικαλιστή της ΝΔ.

Αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να κρατήσει την έδρα της Λάρισας ο ίδιος πετώντας έξω τον κ.Νασίκα, όπως εκείνος κατήγγειλε στη συνέχεια.

Ο κ.Νασίκας μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα paidis.com, είπε ότι το 2016 ανταποκρίθηκε στο τότε κάλεσμα του κ. Βελόπουλου και συναντήθηκε μαζί του συναποφασίζοντας να προχωρήσουν στην ίδρυση της Ελληνικής Λύσης. Υποστήριξε δε ότι με προσωπική δουλειά, χρήματα και χρόνο έστησε τον κομματικό μηχανισμό της Ελληνικής Λύσης σε όλη τη Θεσσαλία.

Ανέφερε επίσης πως όταν διαπίστωσε πως στο ψηφοδέλτιο της Λάρισας θα ήταν και ο ίδιος ο κ.Βελόπουλος, ζήτησε εξηγήσεις και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τον διαβεβαίωσε ότι εάν το κόμμα έπαιρνε έδρα στη Λάρισα η έδρα θα έμενε σε εκείνον.

Μετά την απόφαση του κ.Βελόπουλου να κρατήσει ο ίδιος την έδρα της Λάρισας, ο κ.Νασίκας σε δηλώσεις του τον αποκάλεσε “άφιλο και ανέντιμο” και του ζήτησε να απαντήσει γιατί άλλαξε στάση σε μία ημέρα.

Δείτε ακόμη:

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η αδελφή γνωστού τραγουδοποιού

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X