Επιλογές

Εντάλματα σύλληψης για Μαρινάκη και Καμμένο

Εντάλματα σύλληψης για Μαρινάκη και Καμμένο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εντάλματα σύλληψης εξέδωσε η εισαγγελία Σύρου κατά του Πάνου Καμμένου και του Βαγγέλη Μαρινάκη για το επεισόδιο το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή στο λιμάνι της Μήλου.

Οπως σας είχαμε ενημερώσει μπράβοι του Βαγγέλη Μαρινάκη επιτέθηκαν με γιαούρτια και παγωτά κατά του σκάφους του Πάνου Καμμένου στον Αδάμαντα της Μήλου. Εκεί είχαν ελλιμενιστεί προηγουμένως δύο σκάφη του μεγαλοεφοπλιστή. Οταν έφτασε ο πρώην υπουργός στο λιμάνι και έγινε αντιληπτός, μπράβοι του μεγαλοεφοπλιστή πέταξαν  γιαούρτια και παγωτά.

Ο Πάνος Καμμένος και η σύζυγός του Ελενα Τζούλη βγήκαν από το σκάφος και άρχισαν να διαμαρτύρονται, ενώ ο πρώην υπουργός κάλεσε το λιμενικό το οποίο έσπευσε επιτόπου. Νωρίτερα ένας σωματοφύλακας του Βαγγέλη Μαρινάκη έστριψε το χέρι και άρπαξε το κινητό τηλέφωνο με το οποίο η σύζυγος του πρώην υπουργού βιντεοκοσπούσε τα επεισόδια και το πέταξε στη θάλασσα.

Την ώρα που το λιμενικό ήταν στο λιμάνι, εμφανίστηκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δηλώνοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με το επεισόδιο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσίευσε ο ιστότοπος zougla.gr ο μεγαλοεφοπλιστής εκτόξευσε απειλές κατά του Πάνου Καμμένου και της συζύγου του.

Η τελευταία πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μηνύσεις. Το ίδιο φαίνεται πως έκανε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, οπότε η εισαγγελία Σύρου στην οποία έφτασε η υπόθεση εξέδωσε εντάλματα σύλληψης των δύο αντρών, καθώς και κατά της Ελενας Τζούλη.

«Ναυμαχία» Καμμένου-Μαρινάκη στη Μήλο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X