Επιλογές

Ευρωβουλή: Υποψήφιοι και “κομμένοι” από ΝΔ και ΚΙΝΑΛ

Ευρωβουλή: Υποψήφιοι και “κομμένοι”  από ΝΔ και ΚΙΝΑΛ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην κυβέρνηση να μην έχει ξεκινήσει η συζήτηση αναφορικά με το ψηφοδέλτιο για την ευρωβουλή. Ωστόσο στη ΝΔ και στο ΚΙΝΑΛ  έχουν αρχίσει να ακούγονται τα πρώτα ονόματα.

Η ΝΔ έχει ήδη ανακοινώσει ότι επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου θα είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Υποψήφια ακόμα θα είναι  η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Δεν αποκλείεται  στο ψηφοδέλτιο να συμπεριληφθεί και  ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος. Οι πληροφορίες λένε ότι το πιθανότερο είναι η   Ελίζα Βόζενμπεργκ να παραμείνει στο πόστο της. Γρίφος είναι η υποψηφιότητα του Γιώργου Κυρτσου. Ο ίδιος επιθυμεί σφόδρα να είναι υποψήφιος και για λόγους άλλους πέραν των πολιτικών.

Αντιθέτως, οι πληροφορίες λένε ότι  εκτός λίστας, μετά από δική του επιθυμία,  θα βρεθεί ο  Θοδωρής Ζαγοράκης. Η Μαρία Σπυράκη από την πλευρά της θα αποχωρήσει, αφού έχει «κλειδώσει» ως υποψήφια βουλευτής στη Θεσσαλονίκη.
Σε ότι αφορά το ΚΙΝΑΛ παρά της ενστάσεις της Φώφης Γεννηματά η Εύα Καιλή κατάφερε τελικά, ελέω Ιβάν Σαββίδη  -είναι στενοί φίλοι και συνεργάτες-να βρεθεί και πάλι  στην ευρωβουλή. Υποψήφιος αναμένεται να είναι ακόμα ο Νίκος Παπανδρέου αλλά και ο Γιώργος Καμίνης.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με τον  Νίκο Ανδρουλάκη (πληροφορίες τον φέρουν επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας),  ενώ έδρα στο ευρωκοινοβούλιο  θέλει να διεκδικήσει και ο Παύλος Χρηστίδης- αν και το όνομα του εκπροσώπου Τύπου του ΚΙΝΑΛ ακούγεται έντονα και στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθήνας.

Γιώργος Χρηστάκης

Εύα Καϊλή: Δεν θα είναι υποψήφια στη Θεσσαλονίκη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X