Επιλογές

Γεννηματά και Δούρου “σφάζονται” για το Μάτι

Γεννηματά και Δούρου “σφάζονται”  για το Μάτι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν η Φώφη Γεννηματά και η Ρένα Δούρου. Η… σφαγή ανάμεσα στις δύο κυρίες ξεκίνησε με τη δήλωση της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ, ύστερα από τη δίωξη για πλημμέλημα κατά 20 ατόμων που άσκησε η εισαγγελία για την τραγωδία στο Μάτι.

Αμέσως η Φώφη Γεννηματά, η οποία κατά σύμπτωση βρισκόταν στο Μάτι, κάλεσε τη Ρένα Δούρου να παραιτηθεί από περιφερειάρχης.

Της πέταξε το γάντι λέγοντας ότι «έχει πολύ σημαντικά καθήκοντα στα οποία απέδειξε ότι δεν είναι ικανή να ανταποκριθεί».

Η αναφορά αυτή, μεταξύ άλλων, φαίνεται πως εξόργισε την Περιφερειάρχη, η οποία απάντησε με ιδιαίτερα σκληρό και αιχμηρό τρόπο, κάνοντας αναφορά στο ότι η Φώφη Γεννηματά είναι στην πολιτική χάρη μόνο στο όνομα του πατέρας της Γιώργου Γεννηματά.

Στη δήλωσή της με την οποία αντιδρά στην επίθεση της Φώφης Γεννηματά, η Ρένα Δούρου μεταξύ άλλων σημειώνει: «ας σιωπήσει μια γυναίκα που βρίσκεται στον πολιτικό στίβο λόγω του βαριού ονόματος του πατέρα της».

Προηγουμένως είχε κατηγορήσει ότι είχε ευθύνες από τη θητεία της ως Υπερνομάρχης για την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί στο Μάτι. Εκείνα τα χρόνια  «στήνονταν παγίδες θανάτου», είπε χαρακτηριστικά η Ρένα Δούρου.

Στην Περιφερειάρχη απάντησε το ΚΙΝΑΛ. Με ανακοίνωση υποστήριξε ότι εκείνα τα χρόνια η Υπερνομαρχία δεν είχε στην αρμοδιότητά της την Ανατολική και τη Δυτική Αττική.

Ποινικές διώξεις σε Δούρου, Ψινάκη… για τους 100 νεκρούς στο Μάτι

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X