Επιλογές

Γεννηματά στο Σπόρτιγκ: «Ο Τσίπρας έγινε βαρίδι της αριστεράς»(vid)

Γεννηματά στο Σπόρτιγκ: «Ο Τσίπρας έγινε βαρίδι της αριστεράς»(vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Φώφη Γεννηματά γιορτάζοντας μαζί με χιλιάδες οπαδούς, μέλη και φίλους του Κινήματος Αλλαγής τον έναν χρόνο από την ίδρυσή του στο Σπόρτιγκ, έστειλε μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι η Δημοκρατική Παράταξη είναι εδώ και αντέχει στο λαϊκισμό αλλά και τις νεοφιλελεύθερες υποσχέσεις σε εκείνους που προβλέπουν την κατασπάραξή του για να επιβιώσουν πολιτικά οι ίδιοι.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επιτέθηκε προσωπικά στον Πρωθυπουργό τον οποίο χαρακτήρισε βαρίδι της αριστεράς.

«Παίζοντας το τελευταίο του χαρτί ο Αλέξης Τσίπρας τα δίνει όλα. Και το παίζει με την κυνικότητα του χαρτοπαίχτη. Όχι του υπεύθυνου Πρωθυπουργού μιας χώρας που βρίσκεται στην κρισιμότερη ίσως καμπή της νεότερης ιστορίας της.

Αυτός μεν δίνει τα ρέστα του για ένα εκλογικό ποσοστό που απλώς θα μετριάσει τη διαγραφόμενη οριστική του ήττα. Η χώρα, όμως, θα πληρώσει τοις μετρητοίς το τίμημα των επιλογών του.

Το Μακεδονικό, το συνταξιοδοτικό, το εκκλησιαστικό, το συνταγματικό, το φορολογικό, το παίγνιο με τους θεσμούς και τη δημοκρατία, το αντίδωρο στη φτωχοποίηση, το εμφυλιοπολεμικό μένος για τους πολιτικούς του αντιπάλους, συνθέτουν ένα εκρηκτικό μωσαϊκό.

Ο τάχα «αριστερός» κ. Τσίπρας πιστοποιήθηκε οριστικά, μέσα και έξω από τη χώρα, ως ο πρόθυμος υπηρέτης των ισχυρών, αλλά, αυτός ο εξυπηρετικός  στους ισχυρούς, πολιτεύεται εσωτερικά, ως ο ελεήμων βασιλεύς των υπηκόων του βασιλείου των επιδομάτων.

Αυτή είναι η τελευταία κυβερνητική θητεία μιας ομάδας που καταπάτησε αρχές και αξίες. Μιας καιροσκοπικής ομάδας, χωρίς ιδεολογική ταυτότητα.

Που δεν θυμίζουν τίποτε το Αριστερό, τίποτα το προοδευτικό. Που, αντιθέτως, εξέθεσαν στα μάτια των πολιτών την Αριστερά και τους αγώνες της.

Αυτοί πρέπει να αλλάξουν, να ξαναβρούν τον εαυτό τους, την ταυτότητα τους. Ο κ.Τσίπρας έγινε βαρίδι της αριστεράς.

Τσίπρας και εθνικό συμφέρον συγκρούονται. Τσίπρας και ανάγκες της κοινωνίας, έχουν πάρει διαζύγιο».

https://www.facebook.com/fofigennimata/videos/925892027609465/

Για τη σκανδαλολογία

«Όποιος οραματίζεται να ολοκληρώσει αυτό που επιχειρήθηκε και απέτυχε  το «βρώμικο ‘ 89» ματαιοπονεί.

Στο προεκλογικό οπλοστάσιο της Κυβέρνησης, η σκανδαλολογία είναι στην πρώτη γραμμή. Τώρα πια χρησιμοποιούνται και τα fake news.

Ο πανικός του κ. Τσίπρα θα τον οδηγήσει να σπιλώσει τους πάντες. Προκειμένου να πλήξει την Δημοκρατική Παράταξη είναι ικανός να φθάσει μέχρι τον… Ελευθέριο Βενιζέλο!

Θα το ξαναπώ: Να έρθουν όλα στο φως. Διαφάνεια για τους πάντες και παντού.

‘Όμως η Δικαιοσύνη οφείλει να είναι  τυφλή και όχι μονόφθαλμη.

Αλήθεια κ. Τσίπρα:

Ποιος έφτιαξε τους νόμους για να πηγαίνει κάθε υπόθεση υπαρκτού ή μη σκανδάλου στη Δικαιοσύνη; Ποιος έστειλε κάθε υπόθεση με το που έβλεπε το φως της δημοσιότητας στον εισαγγελέα; Ποιος διέγραψε από μέλη του κόμματος του όσους φέρονται να εμπλέκονται προκαταβολικά; Εμείς, και με όλους εσάς απέναντι .

Και αντίθετα:

Ποιος εισαγγελέας κινήθηκε για τις πρωτοφανείς καταγγελίες μέσα στο ίδιο το Υπουργικό σας Συμβούλιο , όταν εσείς ο ίδιος έπρεπε να στείλετε τα πρακτικά στη Δικαιοσύνη;  Ποιος αρνήθηκε να εντάξει  τις δυο κρίσιμες περιόδους της ΝΔ (2004-2009) και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (2015-2018) στον έλεγχο  τους, όταν αυτές είναι  που πραγματικά προκάλεσαν και συντήρησαν την κρίση;

Είμαι αποφασισμένη να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψη των εκατοντάδων χιλιάδων μελών και στελεχών της παράταξης που έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια την ψυχή τους για την Χώρα και την Δημοκρατία με ήθος και εντιμότητα.

Όποιος οραματίζεται να ολοκληρώσει αυτό που επιχειρήθηκε και απέτυχε  το «βρώμικο ‘ 89» ματαιοπονεί»…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X