Show Biz

GNTM: Απίστευτες κακίες από τα νεαρά μοντέλα

GNTM: Απίστευτες κακίες από τα νεαρά μοντέλα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο GNTM ήταν φυσικό επόμενο να δούμε κορίτσια να προσπαθούν να νικήσουν την κάθε δοκιμασία που τους δίνει η παραγωγή και οι κριτές, αλλά έχει παραγίνει το κακό με τη συμπεριφορά τους.

Όλα τα κορίτσια έχουν κάτι να πουν και κάνουν τη Μέγκι Ντρίο να μοιάζει με ταπεινό χαμομηλάκι.

Τα κορίτσια του GNTM έχουν χωριστεί σε ομάδες με πρώτη και καλύτερη τις F.F η οποία αποτελείται από τις Κάτια, Μαρτίνα, Σουζάνα, Άννα και Ασημίνα. Τα συγκεκριμένα κορίτσια έχουν πει ουκ ολίγες φορές πως θέλουν να εξοντώσουν τις άλλες παίκτριες και να φτάσουν τελικό.

Η Κάτια μάλιστα έχει πει πολλά, με τελευταίο αυτό πως θέλει να πετάξει έξω από το παιχνίδι τις Όλγα και Νίνα. Η Μαρτίνα η οποία έχει τα χειρότερα σχόλια από το κοινό, δε σταματάει να σχολιάζει τους πάντες και νομίζει πως έχει σε όλα δίκιο.

Από την άλλη πλευρά έχουμε την Ελευθερία η οποία έχει δεχτεί πολλές επιθέσεις από τη συγκεκριμένη ομάδα με μεγαλύτερη αυτή που την έδιωξαν από το δωμάτιο επειδή ήταν ακατάστατη.

Όλα τα κορίτσια δεν έχουν να πουν να πουν καλό λόγο σχεδόν για καμία και τα πράγματα έχουν γίνει πολύ σκληρά. Μήπως πρέπει η παραγωγή να χαλαρώσει με το υπερβολικό μοντάζ γιατί βγάζει πρόσωπα που δεν είναι καθόλου θετικά πρότυπα; Λέω εγώ τώρα!

Ok, σίγουρα τα κορίτσια δέχονται μεγάλη πίεση και παίζει σημαντικό ρόλο το μοντάζ αλλά μήπως πρέπει και αυτές να χαλαρώσουν λίγο;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X