Επιλογές

Η Δούρου αποδείχτηκε «σκληρό καρύδι»

Η Δούρου αποδείχτηκε «σκληρό καρύδι»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αρκετοί προσδοκούσαν την πολιτική εξαφάνισή της. Είχαν επενδύσει άλλωστε στη χυδαιότητα των Fake News και την εργαλειοποίηση του πένθους μιας ολόκληρης κοινωνίας για τις δυο εθνικές τραγωδίες στη Μάνδρα και το Μάτι, προκειμένου ακόμη και να βγάλουν… δικαστική απόφαση, αν μπορούσαν.

Το βράδυ του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, η Ρένα Δούρου τους διέψευσε. Αποδείχτηκε «σκληρό καρύδι». Σε μια δύσκολη πολιτικά βραδιά για τον ΣΥΡΙΖΑ, που σε επίπεδο Αυτοδιοίκησης εξελίχτηκε σε εφιάλτη, λόγω των αδύναμων επιλογών σε δήμους και Περιφέρειες, η Ρένα Δούρου συγκράτησε δυνάμεις, με το συμπαγές και αξιοπρεπές 20%.

Μια προσωπική νίκη, που είχε έντονα χαρακτηριστικά μοναξιάς, αν σκεφτεί κανείς ότι ο μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ στην Αυτοδιοίκηση κάθε άλλο παρά ισχυρός είναι, και καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν καταγράφηκε ικανοποιητική κινητοποίηση, ούτε καν από τους ίδιους τους υποψηφίους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Σε αντίθεση με το κλίμα που διαμορφώθηκε στα ΜΜΕ και στα social media, η ετυμηγορία της κάλπης απέδειξε ότι μεγάλος αριθμός πολιτών της Περιφέρειας Αττικής, αναγνώρισε το σημαντικό έργο της Ρένας Δούρου, και φυσικά… γύρισε την πλάτη στην τοξική και φθαρμένη επιλογή Πατούλη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X