Media

Η Ρούλα Ρέβη αποκαλύπτει πως δεν έχει τελειώσει το σχολείο! (vid)

Η Ρούλα Ρέβη αποκαλύπτει πως δεν έχει τελειώσει το σχολείο! (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μοναδική εξομολόγηση χθες βράδυ από την Ρούλα Ρέβη στο πλατό του «Μετά τα Μεσάνυχτα». Η φωτογράφος μίλησε με την Ελεονώρα Μελέτη για τη ζωή και την καριέρα της.

Η Ρούλα Ρέβη μεγάλωσε σε ένα σπίτι που δεν υπήρχε ποτέ ησυχία και η κατάσταση ήταν περίεργη. Παρά το γεγονός πως οι γονείς της «κλέφτηκαν» όταν ήταν ακόμα ανήλικοι, η σχέση τους δεν ωρίμασε ποτέ και τα προβλήματα αντί να λύνονται, μεγάλωναν.

Ωστόσο αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη πως δεν έχει τελειώσει το σχολείο! «Κάποια μέρα μου την έδωσε. Θυμάμαι το κλικ που έγινε στο κεφάλι μου σαν χθες. Του στιλ “τώρα θα σας πάρει όλους ο διάολος… Έκανα ο,τι μου κατέβαινε. Όλα τα αντίθετα πράγματα συνεχώς. Μου την έδωσε και τα παράτησα όλα! Σταμάτησα να διαβάσω, σταμάτησα τα πάντα. Ήμουν 17 χρονών, ξυπνούσα και την ώρα του σχολείου πήγαινα, τους κοιτούσα και έφευγα. Πήγαινα στο Πασαλιμάνι και καθόμουν 6 ώρες. Το σχολείο δεν το τελείωσα και είναι κάτι που λέω για πρώτη φορά. Είμαι πολύ περήφανη που τα κατάφερα στη ζωή μου χωρίς να έχω τελειώσει το σχολείο», ανέφερε η Ρούλα Ρέβη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X