Επιλογές

Η σατανική παγίδα με κατσαρίδες Πετρόπουλου σε Μηταράκη

Η σατανική παγίδα με κατσαρίδες Πετρόπουλου σε Μηταράκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ε, λοιπόν τέτοια σατανική ενέργεια από πρώην υφυπουργό σε νυν υφυπουργό δεν θα το περίμενε κανείς. Ο Τάσος Πετρόπουλος δεν δίστασε να ομολογήσει ότι επιχείρησε να δυσκολέψει τη ζωή του Νότη Μηταράκη με… κατσαρίδες.

Αν δεν πιστεύετε δείτε τι είπε ο ίδιος στο ραδιόφωνο του «RealFm». Χωρίς κανένα ενδοιασμό ομολόγησε: «Τη μία φωλιά εγώ την έβαλα» για να «δυσκολέψω το έργο του νέου υφυπουργού». 

Αναλυτικότερα, αναφερόμενος στις δηλώσεις του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, ο Τάσος Πετρόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όπως έλεγε και ο Τζίμης Πανούσης “εγώ τη σκότωσα, εγώ τη σκότωσα”. Τη μία φωλιά εγώ την έβαλα. Η άλλη προφανώς ακολούθησε γιατί ήταν φίλη. Δολιοφθορά για να δυσκολέψω το έργο του νέου υφυπουργού με κατσαρίδες».

Μάλιστα, ο Τάσος Πετρόπουλος δεν παρέλειψε να αφήσει και μια «σπόντα» για τη σκοπιμότητα των δηλώσεων του Νότη Μηταράκη, σχολιάζοντας ότι «τα πράγματα δεν είναι έτσι. Δεν ξέρω τι εννοούσε ο κ. Μηταράκης. Ενδεχομένως να χρειάζεται να ανακαινίσει το γραφείο όλο, πλακάκια κ.α».

«Επειδή όλα αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα, ίσως κάποιοι αντίπαλοί του ανεβάζουν το θέμα για να δείξουν ότι του λείπει η σοβαρότητα. Ο Μηταράκης είναι ένας έξυπνος άνθρωπος», κατέληξε Τάσος Πετρόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νότης Μηταράκης είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή:

“Το γραφείο είχε αδειάσει λόγω προεκλογικής περιόδου. Βρήκα ένα άδειο γραφείο με δύο φωλιές κατσαρίδες. Κάναμε μια απολύμανση τώρα. Το κτίριο γενικότερα έχει προβλήματα τέτοια. Τις φωλιές τις βρήκαν οι συνεργάτες μου, που μπήκαν μέσα και προσπαθούσαν να καθαρίσουν”.

Ο πόλεμος της κατσαρίδας μόλις άρχισε. Εμπρός κάθε υπουργός, υφυπουργός, αναπληρωτής και συνεργάτες ανασκουμπωθείτε γιατί έχετε πολύ δουλειά, κατά πως θα σας έλεγε και ο πρωθυπουργός. Σηκώστε τα μανίκια λοιπόν, πάρτε ένα κατσαριδικτόνο και ριχτείτε στη μάχη…

Ο Προβοκάτορας

Τα πήρε στο κρανίο ο Καμπουράκης με υπουργούς

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X