Show Biz

Η Βίκυ Κάβουρα εκνευρίζεται σε ερωτήσεις για τον Γκέντσογλου

Η Βίκυ Κάβουρα εκνευρίζεται σε ερωτήσεις για τον Γκέντσογλου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Βίκυ Κάβουρα είναι όντως μία πολύ ωραία γυναίκα. Τώρα, πως τα έφτιαξε με αυτόν τον…χλιμίντζουρα Σάββα Γκέντσογλου την απάντηση εκτός από την επιστήμη, μπορεί να τη δώσει και η φράση “άβυσσος η ψυχή της γυναίκας”.

Φαντάζομαι το ρόλο του θα έπαιξε και το γεγονός ότι για κάμποσα χρόνια, όπως η ίδια εξομολογήθηκε σε στιγμή αδυναμίας φαντάζομαι, δεν είχε σχέση. Οπότε όπως γνωρίζετε η πολύχρονη αποχή θολώνει το μυαλό του ανθρώπου. Θα μπορούσε να είναι μία ευλογοφανής εξήγηση…

Πάντως, η Βίκυ είναι οξύθυμη όταν τη ρωτούν για τα προσωπικά της. Κάτι τέτοιο συνέβη όταν σε νυχτερινή της έξοδο πέτυχαν οι δημοσιογράφοι. Οπως ήταν φυσικό και δημοσιογραφικά ορθό, δεν θα μπορούσαν να μην την ρωτήσουν για όλο αυτό το χαμό που δημιουργήθηκε τον τελευταίο καιρό με την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάββα Γκέντσογλου. Η γνωστή ηθοποιός, ωστόσο, φάνηκε να εκνευρίζεται και δεν θέλησε να πει κουβέντα για το συγκεκριμένο θέμα.

«Τόση ώρα που μιλούσαμε για τα φαγητά, μιλούσαμε για τα θρίλερ, πέρασα πολύ ωραία. Τώρα θα πάω μέσα να χορέψω γιατί δεν θα μου χαλάσετε τη διάθεση εσείς. Δεν μπορώ να πω τίποτα, θέλω να πάω να χορέψω, βγήκα για να διασκεδάσω», είπε η Βίκυ Κάβουρα.

Αγριεμένη η Βίκυ Κάβουρα-Eίναι χωρίς σχέση 4 χρόνια

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X