Επιλογές

Καμμένος: Είμαστε τελικά οι τελευταίοι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Καμμένος: Είμαστε τελικά οι τελευταίοι Ανεξάρτητοι Έλληνες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την θέση του ότι το κόμμα του, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, βοήθησαν με την στάση τους να αντιμετωπιστεί η κρίση και επέλεξε να αποχωρήσει από τους υπουργικούς θώκους, «όταν ήρθε το εθνικό θέμα της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας», εξέφρασε χθες ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, τονίζοντας πως στις ευρωεκλογές, οι ΑΝΕΛ θα διεκδικήσουν τη ψήφο των πολιτών με το σύνθημα, «δεν επιθυμούμε την Ελλάδα σε μία γερμανική Ευρώπη»…

Αναφερόμενος δε στις ευρωεκλογές,  είπε πως «ζητάμε την ψήφο του ελληνικού λαού, έχοντας ξεκάθαρα δηλώσει ότι εμείς δεν επιθυμούμε την Ελλάδα σε μία γερμανική Ευρώπη. Επιθυμούμε τη συμμετοχή μας σε μία Ευρώπη των εθνών – κρατών. Οι υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης, εκείνοι που επιθυμούν την ευρωπαϊκή ενοποίηση με κατάργηση των σημαιών είναι εκείνοι που θα έχουμε ως πολιτικούς αντιπάλους σε αυτές τις εκλογές».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν λίγες ημέρες με καυστική ανάρτησή του στο twitter ανέφερε για τους άλλους υποψήφιους:

«Ο γιός του Κόκκαλη Πέτρος, στον Σύριζα η αντιπρόεδρος του Κόκκαλη ,Νίκη Τζαβέλλα στη ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ μια χορηγία της ΙΝΤΡΑΚΟΜ από την εποχή Τσουκάτου. Το ΚΚΕ τιμά τα πρώτα δεν τον πιάνουν στο στόμα τους. Είμαστε τελικά οι τελευταίοι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…»

Δείτε ακόμη:

Καμμένος: Αν οι Τούρκοι αμφισβητήσουν ένα χιλιοστό της κυριαρχίας μας θα κατατροπωθούν στο Αιγαίο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X